Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Come to Mama

Omastite brk uz vrhunsku pizzu u gradu Zagrebu

Come to Mama sažima ideju ugođaja doma, šarenih detalja i razigranosti koji su uz ukusnu i slasnu pizzu nepogriješiva kombinacija. „Naša ponuda pizza svake je sezone prošarana novim okusima. Nastojimo Zagrepčanima ponuditi neka nova putovanja okusima kako Italije tako i Hrvatske. Uvijek spajamo namirnice ove dvije susjedne zemlje, pa smo tako ove jeseni istarske tartufe izvrsno uklopili u pizzu koja je jedinstvena i topi se u ustima!“ – izjavila Dina Nemet iz Come To Mame.
Kuzminečka ulica 10, 10000 Zagreb
012029659
Više o ponudi

Come to Mama sažima ideju ugođaja doma, šarenih detalja i razigranosti koji su uz ukusnu i slasnu pizzu nepogriješiva kombinacija. Ovo divno mjesto u svojoj ponudi nudi izbor između deset pizza koje će, sigurni smo, zadovoljiti baš svačiji ukus.

Ovo izvorno talijansko jelo brzo se proširilo svijetom. Sastoji se od obično okrugle spljoštene podloge od dizanog tijesta na bazi pšenice preliveno rajčicom, sirom i raznim drugim sastojcima. Tijesto Come To Mame posebno je krhko i reći će da je jedinstveno u Zagrebu. Poslužuju ju i uz razne salate od kojih danas predstavljamo onu laganu od burrate i tune koja se izvrsno spaja s nekom od pizza i daje potpuni obrok.

Pizzu obično volimo i dijeliti pa je postala obrok za obiteljska druženja, razne proslave ili pak kao uvod u neki od izlazaka. Novim okusima putujemo zapadnije od Zagreba preko Istre skroz do Lazia i Napulja koji su izvorni dom vjerojatno najpopularnijeg jela na svijetu.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2x pića dobrodošlice (npr. rakija), 2x pizze po izboru (osim beef) i 2x soka po izboru (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago itd.). Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2x pizze po izboru (osim beef), 2x soka po izboru (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago) i 2x kolača. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate 3x pizze po izboru (osim beef), 3x soka po izboru (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago) i 3x kolača. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 3 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 radna dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili putem e-maila.
djeca
internet-link
klima
parking
restoran
wi-fi
Piće dobrodošlice ,pizza po izboru, sok po izboru
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

185,00Kn24,55

Pizza po izboru,sok po izboru ,desert
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

185,00Kn24,55

Pizza po izboru,sok po izboru,kolač
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Pretplatite se