Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
AKCIJA 1+1B
Premium partner

EndermoSpa Centar, Zagreb

Zdravo opuštanje u centru Zagreba

LPG EndermoSPA Centar prvi je u Hrvatskoj i jedan od rijetkih spa-centara u svijetu posvećenih njezi lica i tijela licenciranim LPG-uređajima. Spa-centar nudi vam tretmane tijela i lica, anticelulitne tretmane, oblikovanje tijela i gubitak težine, prirodno podizanje lica, opuštajuće masaže, depilaciju, manikuru, pedikuru i još mnogo toga. S visokokvalificiranim osobljem vratite zdravlje svom tijelu i osjećajte se lijepo izvana i iznutra. Budite sami sebi na prvom mjestu.
Unska ulica 2D, 10 000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

EndermoSpa Centar nalazi se u centru Zagreba i prvi je u Hrvatskoj. Nudi njegu lica i tijela LPG-uređajima. Visokokvalificirano osoblje osobnim pristupom utvrdit će koji tretman vam je potreban s obzirom na stanje kože, a intimna i opuštajuća atmosfera zajedno s tehnologijom ostvarit će željene rezultate.

Centar vam nudi mnogobrojne LPG-tretmane za tijelo i lice, anticelulitne tretmane, tretmane oblikovanja i zatezanja tijela ili mršavljenja. Nudi i prirodni lifting lica te medicinske, egzotične i relaksirajuće masaže, tretmane uklanjanja dlačica, manikuru i pedikuru. Ukratko – sve što trebate za njegu kože, tijela i lica možete naći u EndermoSpa Centru. Moderni način života ljude izlaže velikom stresu, a najveći organ na vašem tijelu – koža – to itekako primijeti. Prepustite se u ruke stručnom osoblju i učinite nešto zbog čega će vam cijelo tijelo biti zahvalno!

U našoj ponudi možete pronaći Maschera al Ferro tretman čišćenja i njege lica, dren-active čaj za detoksifikaciju te zdrave grickalice za kompletnu brigu o zdravlju,  masažu leđa toplim filipinskim školjkama, 2x potpunu dijagnostiku lica, 2x Guinot Hydraclean dubinsko čišćenje lica, 2x Guinot tretman njege lica i 2x LPG-detoksikaciju tijela za preobrazbu tijela. Pripremite se na uživanje, zdravlje i ljepotu jer to je ono što vi zaslužujete!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Maschera al Ferro tretman čišćenja i njege lica, dren-active čaj za detoksifikaciju te zdrave grickalice. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate potpunu dijagnostiku, Guinot njegu lica, Maschera al Ferro tretman čišćenja i njege lica, dren-active čaj za detoksifikaciju, zdrave grickalice te masažu leđa toplim filipinskim školjkama. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate 2x potpunu dijagnostiku lica, 2x Guinot Hydraclean dubinsko čišćenje lica, 2x Guinot tretman njege lica i 2x LPG-detoksikacija tijela. Ponuda vrijedi za 1 osobu ili 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Prije tretmana upozorite osoblje o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Rezervaciju paketa je potrebno napraviti 3 dana prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
klima
masaža
parking
wellness
wi-fi
Maschera al Ferro tretman čišćenja i njege lica
Dren-active čaj za detoksikaciju
Zdrave grickalice
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Potpuna dijagnostika i Guinot njega lica
Masaža leđa toplim filipinskim školjkama
Dren-active čaj za detoksikaciju
Zdrave grickalice
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

2 x potpuna dijagnostika lica
2 x Guinot Hydraclean dubinsko čišćenje lica
2 x Guinot tretman njege lica
2 x LPG-detoksikacija tijela
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se