Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales degustacija vina Vinales

Degustacija vina VINALES

Visokokvalitetna plemenita vina s obiteljskom tradicijom

Imanje Vinales poznato je po bogatoj vinarskoj tradiciji i kvalitetnim vinima proizvedenim s ljubavlju obitelji Hrvatin. Imanje se nalazi na rubu sela Šmarje koje je osim vinogradarstva popularno mjesto za planinarenje i biciklizam. U svojoj ponudi imaju vina izrazitog i karakterističnog karaktera od sorti malvazije, refoška, ​​rosea i muškata. Degustacije se odvijaju u njihovim vinskim podrumima, a služe i zalogaje.
Šmarje 9b, 6274 Šmarje
+38640735100
Više o ponudi

Obiteljsko imanje Vinales nalazi se na rubu sela Šmarje koje već tisućljećima nudi izuzetne prirodne datosti koje oblikuju bogatu vinogradarsku tradiciju ovog mjesta. Imanje se prostire na gotovo tri hektara vinograda i maslinika. Ovdje sunce tijekom cijele godine miluje vinovu lozu, maestral je nježno hladi u vrućim ljetnim danima, lagana noćna vlaga osvježava, a bura krijepi. Malo imanje i vinogradi, dosljedan uzgoj, količinski ograničena proizvodnja prirodnim procesima i pažljivo podrumarstvo oblikuju osobnost vina Vinales. Vina Vinales karakterizira odlučan, jedinstven karakter i ljubav prema istarskoj zemlji i ljudima koji je njeguju. Privrženost rodnom kraju, ljubav prema zemlji i predanost poslu potiču obitelj Hrvatin na očuvanje tradicije proizvodnje plemenitih, kvalitetnih vina. Za svoje goste nude degustacije u vinskim podrumima domaćih vina kao što su malvazija, refošk, rose i muškat. Osim vrhunskih vina poslužuju i domaća vina. proizvodio grickalice.

Što dobivate u paketu?

  • U poklon paketu “Ekstravagantna večera” na poklon dobivate degustaciju 3 vina, grickalicu, bocu vina. Vrijedi za 2 odrasle osobe.
  • U poklon paketu “Najljepši trenutci u dvoje” dobijate degustaciju 5 vina, grickalicu, bocu vina na poklon. Vrijedi za 2 odrasle osobe.

Dodatne upute:

  • Potrebna rezervacija najmanje 3 dana prije dolaska putem e-maila.
  • Vođena degustacija traje 1 do 1,5 sat
Degustacija 5 vina + snack
Poklon boca vina
Vrijedi za 2 odrasle osobe
Obavezna rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Degustacija 5 vina + snack
Poklon boca vina
Vrijedi za 4 odrasle osobe
Obavezna rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se