Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Dinner in the Dark

Jedinstveno senzualno kulinarsko iskustvo u potpunoj tami

Od sada, u skrivenom restoranu ljubljanskog hotela Slon, možete uživati u dvosatnom oborku u mraku pod vodstvom iskusnog mentora. Ovo jedinstveno kulinarsko iskustvo nesumnjivo će promijeniti vaš pogled na uživanje u hrani jer će vam se osjetila okusa i mirisa izoštriti u mraku kao nikad dosad, a jela ćete doživjeti na potpuno novi način. To je iskustvo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Best Western Premier Hotel Slon, Slovenska cesta 34, 1000 Ljubljana
031 60 80 30
Više o ponudi

Dinner in the Dark pruža jedinstvenu priliku posjetiteljima da uživaju u potpuno novom doživljaju u mraku i nauče o nevjerojatnim sposobnostima svog tijela. Iskustvo će vas odvesti na kulinarsko putovanje kroz nepoznate osjećaje, gdje poznata hrana, piće i prijatelji postaju čudo koje treba istražiti i otkriti kao da ste se prvi puta sreli. Bez vida, pojačavaju se osjetila dodira, okusa, sluha i mirisa, što omogućuje novu percepciju stvarnosti. Ovo jedinstveno iskustvo nesumnjivo će promijeniti vašu perspektivu i uživanje u hrani. Jela na tanjuru prepoznat ćete po okusu, mirisu i teksturi, stoga je ne  zaboravite dodirnuti. Dodirivanje hrane u uglednim restoranima nije prikladno, ali ovdje svi prije ili kasnije svi očajavaju zbog pribora i odluče iskorititi prste. To je iskustvo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, čak i ako je djetinjasto i znatiželjno prema novostima.

U tajnom restoranu ljubljanskog hotela Slon možete pod vodstvom iskusnog moderatora uživati u dvosatnoj zabavnoj degustaciju jela koje priprema iskusni kuhar Janez Šetina.

U našoj ponudi možete naći večeru za jednu osobu u potpunom mraku.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate večeru u tami + piće dobrodošlice (šampajnac). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora prethodno rezervirati.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
klima
vinska karta
Večera u tami
Piće dobrodošlice (šampanjac)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

64,99489,67Kn

Pretplatite se