Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Domaćinstvo Passero

Imanje s dugom tradicijom iz srca Prekmurja

Domaćinstvo Passero odvest će vas u bajku Prekmurja jer spaja gostoprimstvo i vrijednosti prethodnih generacija s udobnošću seoskog okruženja. Obitelj Lipič Passero na svom imanju opremila je dva apartmana u kojima će vas rado ugostiti i odvesti Vas svojom ponudom u izvorni prekmurski svijet. Savršeno za sve koji žele pobjeći od užurbanosti i uživati u domaćoj čokoladi.
Tešanovci 24, 9226 Moravske Toplice, Slovenija
+386 051 357 170
Više o ponudi

Domaćinstvo Passero, kojim upravlja gostoljubiva i otvorena obitelj Lipič Passero, nalazi se u srcu Prekmurja. Nudi brojne prirodne i kulturne znamenitosti: Krajinski park Goričko, Ocean Orchid, najveći dvorac u Sloveniji, Plečnikova crkva… Domaćinstvo Passero idealna je baza za istraživanje prekmurskog okoliša – u nekoliko trenutaka već ste u Termama 3000 – Moravskim Toplicama i na golf terenu, a možete se odlučiti i za istraživanje okolice biciklom. Stanovi čuvaju uspomene prethodnih generacija, ali i unose svježinu u novu liniju koja je za vas opremila dva apartmana. Za jutarnje osvježenje možete dobiti i bogat domaći doručak sa svježe pečenim kruhom, prekmurskim pršutom, raznim namazima i sokom.

Uz vlastitu kuhinju i razna nagrađivana vina, nude i uživanje u domaćoj čokoladici. Postanite majstor čokolade i pogledajte kako napraviti čokoladne praline i prepustiti se čokoladnom užitku koje će zadovoljiti sva vaša čula. Jeste li ikad probali čokoladne praline s tramincem, gibanicom ili bučnim uljem?

U našoj ponudi dobivate dvije noći u apartmanu za 4 ili 8 osoba, prezentaciju i demonstraciju izrade čokoladnih pralinaša uz degustaciju čokoladnih proizvoda, najam bicikla.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dvije noći + predstavljanje i demonstracija izrade čokoladnih pralina uz degustaciju čokolade + neograničeno korištenje bicikala. Vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dvije noći + prezentacija i demonstracija izrade čokoladnih pralina uz degustaciju čokolade. Vrijedi za 8 osoba.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
djeca
golf
plivanje
prenoćište
skupine
vinska karta
vinski podrum
Dvije noći + predstavljanje i demonstracija izrade čokoladnih pralina uz degustaciju čokolade + neograničeno korištenje bicikala
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 dana ranije telefonom

989.00Kn

Dvije noći (do max. 8 osoba) + prezentacija i demonstracija izrade čokoladnih pralina uz degustaciju čokolade
Vrijedi za 8 osoba
Rezervacija 3 dana ranije telefonom

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se