Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Vinarija Capo, Brtonigla

Vina protkana strašću, hrabrošću i entuzijazmom

Osjetite temperament i snagu crvene zemlje na kojoj se uzgaja jedna od najpoznatijih istarskih vrsta vina - malvazija. Kroz vino doživite boju, miris i okus ove regije te osjetite trenutak savršenog sklada. Zaljubite se u nebo, cvijeće, svježi zrak, zemlju i domaću kuhinju. Razveselite dragu osobu degustacijom za dvoje u Vinariji Capo, koja uzima samo najbolje iz prirode i pretvara u visokokvalitetne kapi, kojima raduje domaće i inozemne vinoljupce.
Fernetići 60, 52474 Brtonigla
052 774 401
Više o ponudi

Još od davnina vino je predstavljalo vrlo važan dio života u Istri. Uzevši u obzir geografski položaj Istre na sjevernoj obali Jadranskog mora, to nije nikakvo iznenađenje. Još za vrijeme Grka i Rimljana istarska vina, pogotovo teran, zadobila su popularnost i nisu bila nepoznanica u kućanstvima bogatijih obitelji. Tijekom srednjeg vijeka, istarski muškat postao je vrlo cijenjen. Europske sorte poput chardonnayja, pinota crnog i sivog, cabernet sauvignona i cabernet franca također se uspješno uzgajaju u Istri. Naravno, nemoguće je govoriti o istarskim vinima, a da se pritom ne spomene istarska malvazija. Svi vinogradi obitelji Capo su na crvenoj zemlji koja se ne može usporediti s drugom vrstom zemlje. Ova je zemlja temperamentna i snažna, a opet zahvalna i darežljiva kada se prema njoj odnosi s ljubavlju i poštovanjem.

Obitelj Capo zaljubljena je u kraj u kojem se nalazi, u plavo nebo, cvijeće, svježi zrak, zemlju, ljude i miris domaće kuhinje. Tu ljepotu prenose vam kroz vino koje dočarava boju, miris i okus te regije. Degustirajte 3 slijeda vina, vrhunsko maslinovo ulje te kruh i sir istarskog podneblja, koji savršeno predstavljaju i odražavaju ljepotu ovog kraja, a satkani su od strasti, hrabrosti i entuzijazma.

 

Što dobivate poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 3 slijeda vina i degustaciju maslinova ulja uz kruh i sir. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate degustaciju 3 slijeda vina i degustaciju maslinova ulja uz kruh i sir. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate degustaciju 3 slijeda vina i degustaciju maslinova ulja uz kruh i sir. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
Bar-lokal
klima
romantično
vinska karta
vinska-klet
vinski podrum
Degustacija 3 slijeda vina
Degustacija maslinova ulja uz kruh i sir
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

29,99225,96Kn

Degustacija 3 slijeda vina
Degustacija maslinova ulja uz kruh i sir
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

44,99338,98Kn

Pretplatite se