Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Farma Šeruga

Odmorite se između dolenjskih vinograda

Svoj mir pronađite na farmi Šeruga, samo nekoliko minuta udaljenoj od poznatog Otočca i smjestite se u jednoj od prelijepih rustikalnih soba ili romantičnoj žitnici na rubu šume. Izvrsnu lokaciju farme iskoristite za šetnju, ribolov, vožnju biciklom, vožnju kočijama, jahanje, plivanje, a glad zadovoljite domaćim jelima od heljde.
Sela pri Ratežu 15, 8222 Otočec, Slovenija
+386 07 334 69 00
Više o ponudi

 

Smještena na samo nekoliko minuta udaljenosti od poznatog Otočca, Farma Šeruga nudi deset lijepih, rustikalno namještenih dvokrevetnih soba, a gostima koji žele romantični izlet nude smještaj u žitnici, lijepo obnovljenoj drvenoj kućici iz 1832. godine, koja stoji uz potok na rubu šume. Gastronomski užitak je osiguran jer vlasnici svojim gostima nude samo domaću i prirodu hranu koja podjednako oduševljava vegetarijance i ljubitelje mesa. U njihovoj kuhinji prevladavaju jela od heljde, a specijaliteti su im: krem ​​juha s heljdinom kašom i gljivama, štrudle od heljde, heljda s kiselim mlijekom i domaći heljdin kruh s orasima.

Tijekom odmora možete se opustiti na farmi uz zvuk žuborečeg potoka, isprobati grozd iz domaćeg vinograda ili isprobati domaće sitnice kako biste osvježili tijelo i razbirstili duh. Uz to, lokacija farme savršeno je polazište za izlete u prirodu jer nudi beskrajne mogućnosti za šetnje, ribolov, vožnju biciklom, vožnju kočijom, jahanje konjičkim središtem, kupanje u obližnjim toplicama ili rijeci, rafting i drugo. Za ljubitelje golfa u blizini se nalaze golf igrališta Otočec i Mokrice, kao i samostan Kartuzije Pleterje s muzejem na otvorenom, Kostanjevečkom špiljom i galerijom Božidara Jakca te dvorcima Žužemberk, Soteska, Otočec, Mokrice, Khmelnik, Stari grad i Brezice.

U našim paketima možete birati između različitih noćenja u dvokrevetnoj sobi ili žitnici. Također se možete odlučiti za polupansion i uživati ​​u tradicionalnim jelima od kuće.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate polupansion ili najam drvene kućice za jednu noć + 15% popusta na dodatna noćenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja i bocu kućnog vina ili soka + 15% popusta na dodatna noćenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate tri noćenja s polupansionom ILI najam drvene kućice na tri noći + 15% popusta na dodatna noćenja. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Rezervacija nije moguća za termine u srpanju i kolovozu.
  • Posebna pogodnost: Gostima s dodatnom osobom nudi se 15% popusta pri rezervaciji dodatnih noćenja.
biciklistička-staza
lijepa priroda
panorama
plivanje
restoran
romantično
terasa
1 x noćenje s polupansionom
ILI najam drvene kućice za jednu noć
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana prije
Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu
15% popusta na dodatna noćenja

599.00Kn

2x noćenje
Boca kućnog vina ili soka
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana prije
Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu
15% popusta na dodatne noćenja

989.00Kn

3 xnoćenja s polupansionom
ILI najam drvene kućice na 3 noći
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana prije
Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu
15% popusta na dodatne noćenja

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se