Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Fitness centar 4P

Druženje, vježbanje i zabava u fitness centru

U Fitness Clubu 4P pronaći ćete najnovije uređaje za kardio i trening snage. Treneri prate vaš napredak u treningu i osiguravaju da pravilno vježbate. Pomoći će vam da sastavite odgovarajući program vježbanja koji je u skladu s vašim željama i ujedno će vas voditi u postizanju ciljeva. Osoblje će biti s vama na putu stvaranja snažnog i zdravog tijela koje donosi nagradu u obliku blagostanja i izvrsne samopouzdanja.
Industrijska cona Šiška, Stegne 11, 1000 Ljubljana, Slovenia
+386040 332 220
Više o ponudi

Fitness 4P u Ljubljani pobrinut će se za vaš izgled uz pomoć renomiranih fitnes instruktora, koji će vas savjetovati i posebno pripremiti program vježbanja za brzo i učinkovito vitko i fit tijelo! Posjeti fitnessu jačaju tijelo i eliminiraju masne naslage, a kao rezultat toga raste samopoštovanje. Ovdje teže izvrsnim rezultatima posjetitelja fitness centra koji isporučuju rezultate iz dana u dan, a ne samo tijekom sezone!

Fitnes centar dizajniran je tako da nudi ugodnu atmosferu koja ima poticajni učinak na dobrobit posjetitelja i utječe na motivaciju za vježbanjem i tako pomaže u postizanju postavljenih ciljeva. Vodite brigu o svom zdravlju i zaštiti od bilo kakvih bolesti, zabavljajući se u društvu istomišljenika. Također možete uživati ​​u fitness centru, gdje se možete osvježiti osvježavajućim pićem i proteinskim napicima.

Možete birati između klasičnog kondicijskog, osobnog treninga i mnogih vođenih treninga. Primjer vježbanja s vodstvom je Zumba, koja je plesna vježba s vrućim latino ritmovima. Program bootcamp temelji se na intervalnom treningu, koji je ključan za poboljšanje zdravlja kardiovaskularnog, respiratornog i krvožilnog sustava. Vježbe variraju, tako da su zabavne za klijente, tjeraju tijelo da pojaćava intenzitet. Posjet pilatesu ojačat će mišiće torza, održati stabilnost tijela, mobilizirati kralježnicu i poboljšati amplitudu pokreta.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate 3x posjeta za fitness ILI vođena vježba ILI savjetovanje o ishrani. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate jutarnju mjesečnu ulaznicu (17h) ILI 5x fitness ili vođena vježba ILI 1h vježba s osobnim trenerom i mjerenjem tjelesne težine. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate cjelodnevna mjesečna karta (fitnes ili vođeni trening) sa sat vremena savjetovanja (otprilike 30 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

 Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije vježbanja.
  • Potrebna je čista unutarnja obuća.
  • Ponesite sa sobom vodu i ručnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
Bar-lokal
fitness
klima
skupine
sportski centar
wi-fi
3x posjeta za fitness ILI vođena vježba ILI savjetovanje o ishrani
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan ranije telefonom

185.00Kn

Jutarnja mjesečna ulaznica (17h) ILI 5x fitness ili vođena vježba ILI 1h vježba s osobnim trenerom i mjerenjem tjelesne težine
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan ranije telefonom

299.00Kn

Cjelodnevna mjesečna karta (fitnes ili vođeni trening) sa sat vremena savjetovanja (otprilike 30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan ranije telefonom

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se