Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Vinska klet Rodica

Degustacija vrhunskih ekološki proizvedenih vina

U selu Truške, nedaleko Kopra, na jednom od najvećih ekoloških vinograda u Sloveniji imate priliku uživati u vrhunskim vinima. U kleti Truške se pri proizvodnji vina koriste načela ekološke proizvodnje. Priuštite sebi i najdražima kapljicu vrhunskog vina i pogled na netaknutu prirodu u domaćem i ugodnom ambijentu kleti Rodica Truške. Uz autohtone sorte vina, testirajte svoja osjetila domaćim sirom i pršutom.
Truške 1/c, 6273 Marezige, Slovenija
00386 5655 0070
Više o ponudi

U selu Truške, u srcu slovenske Istre, samo 15 kilometara od Kopra, nalazi se ekološko vinogradarstvo Rodica. Kao jedan od najvećih ekoloških vinograda u Sloveniji, rasprostire se na 650 kvadratnih metara. Podrum je izgrađen od tradicionalnih materijala koji su se nekada koristili u Istri i istarskim dvorištima. Nalazi se na vrhu brda, s pogledom na zaljev i netaknutu dolinu rijeke Dragonje. Vinova loza prostire se južno, na nadmorskoj visini od 250 do 330 metara, gdje su tlo i klima vrlo povoljni za rast. Na 14 hektara zasađeno je 60 tisuća loza. Loza se sadi gusto, bez korištenja mineralnih gnojiva, jer vina treba uzgajati skromno, od onoga što im daje zemlja, kako bi se razvile veća otpornost i elastičnost. Dakle, održati plodnost bez pomoćnih sintetičkih zaštitnih sredstava. Takav pristup uzgoju vinove loze i njegovanje suživota s prirodom, uzimajući u obzir njezinu zakonitost i otkrivajući drevno znanje, osiguravaju karakterističan okus vina. Bere se zrelo i zdravo grožđe obogaćeno mineralima koji vinu daju snagu, vitalnost i karakter. Zahvaljujući proizvodnji vina prema ekološkim načelima od 2009. godine, dobitnici su certifikata za organsku proizvodnju grožđa ministarstava poljoprivrede Republike Slovenije.

U paketu Avantura okusa možete kušati testirana fina vina u novom, suvremenom vinskom podrumu s kušaonicom za 60 osoba uz prekrasan pogled na valovite krajolike gornjeg toka rijeke Dragonje. Birajte između autohtonih sorti refoška, ​​malvazije, muškata, merlota, cabernet sauvignona, syraha i pinota, a iskusna nepca prepoznat će vrhunski domaći pršut i sir.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2 x 3 čaše vina (bijelog i crvenog) + narezak (pršut i sir) ili 2 butelje vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate 2 x 4 čaša vina (bijelog i crvenog) + narezak (pršut i sir) ili 3 butelje vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate  2 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) + narezak (pršut i sir) ili 4 butelje vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate  2 x 6 čaše vina (bijelog i crvenog) + narezak (pršut i sir) ili 5 butelja vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 14 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem e-maila.
  • Za degustaciju vina obavezno je imati 18 godina.
eko interijer
ekološki uzgojeni sastojci
klima
lijepa priroda
parking
restoran
skupine
vinski podrum
2 x 3 čaše (bijelog i crvenog) vina + tanjur narezaka (pršut i sir) ILI 2 butelje vina
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 14 dana unaprijed

29,99225,96Kn

2 x 4 čaše (bijelog i crvenog) vina + tanjur narezaka (pršut i sir) ILI 3 butelje vina
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 14 dana unaprijed

44,99338,98Kn

2 x 5 čaša (bijelog i crvenog) vina + tanjur narezaka (pršut i sir) ILI 4 butelje vina
Vrijedi za 4 osobe
Potrebna rezervacija 14 dana unaprijed

64,99489,67Kn

2 x 6 čaše (bijelog i crvenog) vina + tanjur narezaka (pršut i sir) ILI 5 butelja vina
Vrijedi za 4 osobe
Potrebna rezervacija 14 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se