Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Vina Sanabor

Cvjetna, mineralna, voćna vina obitelji Sanabor

Marljiva obitelj Sanabor uzgaja vrhunska vina mnogih sorti. Svoje grožđe desetljećima pretvaraju u vino, a od nedavno vam u ponudi predstavljaju svoj vrhunski šampanjac. Šarena paleta njihovih kvalitetnih vina uključuje bijelo vino sorte chardonnay, malvaziju i ribollu. Od crnih vina u ponudi se nalaze cabernet sauvignon, merlot i teran. Paletu vina dopunjavaju crvena i bijela pjenušava vina s maštovitim nazivima: Ambrosia, Pallidia i Tenebra.
Ravnje 10, 6222 Štanjel, Slovenija
+386 5769 51 30
Više o ponudi

Vinarija Sanabor nalazi se u kraškom naselju Ravnje, nedaleko mjesta Štanjel. Sve je počelo s Jožom Sanaborom, Igorovim djedom, koji je uz nekolicinu loza koje je obitelj imala u vlasništvu počeo proizvoditi vino za domaće potrebe. Bijela i crvena, jednostavna, ali s nadom u budućnost. Obiteljska tvrtka na čelu s Igorom, četvrtom generacijom vinara, zajedno sa svojom suprugom Jelkom nastavlja svoj put pun strasti prema prirodi.

Modernizacija podruma omogućila im je da se usmjere na proizvodnju pjenušca koji odražava bogatstvo, suptilnost i eleganciju velikog terroira. Svoje temelje grade na dugogodišnjem iskustvu, znanju, kao i svojim osjećajima. Trud, entuzijazam, sposobnost da se prilagode prirodi, klimi i vremenu te precizna obrada u simbiozi s prirodom omogućuju im da dobiju najbolju kvalitetu grožđa. Danas proizvode oko 12 000 boca.

U našoj ponudi degustirajte najpoznatija i najnagrađivanija vina, među kojima je Pallidia (malvazija), a ne nedostaju ni Floridia (pinot crni) i Ambrosia (muškat). Bogata crvena zemlja i lapor pišu kvalitetu sanaborskih vina. U vinogradima od bijelih sorti dominiraju chardonnay i malvazija, ali ne nedostaju ni ribolla, sauvignon blanc i muškat žuti. Refošk, pinot crni i barbera su crne sorte obitelji.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) + užinu (pršut i sir). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate 2 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) + užinu (pršut i sir) + butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate 2 x 10 čaša vina (bijelog i crvenog) + užinu (pršut i sir) + butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate 2 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) + užinu (pršut i sir) + 2 butelje vina. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
internet
internet-link
lijepa priroda
vinska karta
vinska-klet
Žar
2 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) + užina (pršut i sir)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

29,99

2 x 5 čaša (crvenog i bijelog) vina + užina (pršut i sir) + butelja vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

44,99

2 x 10 čaša (crvenog i bijelog) vina + užina (pršut i sir) + butelja vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

64,99

4 x 5 čaša (crvenog i bijelog) vina + užina (pršut i sir) + 2 butelje vina
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

89,99

Pretplatite se