Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Vinarija Dvanajščak - Kozol, Dragoslavec

Vino je sunčeva svjetlost zarobljena u vodi

Uljepšajte si dane degustacijom vina, domaćim specijalitetima te obilaskom gospodarstva i vinskog podruma za dvije osobe na obiteljskom gospodarstvu Dvanajščak. U vrlo lijepo uređenoj kušaonici vina uz vrhunska vina nude se i domaći proizvodi te velik izbor ukusnih jela. Dokaz izvrsnosti okusa i mirisa su medalje zlatnog sjaja. Uživajte u prirodi, svježem zraku i suncem obasjanim obroncima te kušajte blagodati Međimurja!
Dragoslavec 81, 40311 Dragoslavec
01 40857438
Više o ponudi

Obitelj Dvanajščak – Kozol jedna je od mlađih vinogradarskih obitelji u Međimurju. Nastavljajući tradiciju svojih roditelja, početkom 90-tih zasađuju svoje prve nasade. Iz godine u godinu broj poklonika vinarije Dvanajščak – Kozol raste, što ne čudi jer izvrsnost okusa i mirisa dokazuju i medalje zlatnog sjaja. Obitelj se također može pohvaliti prvim crnim pinotom proizvedenim u Međimurju, a njihovu graševinu iz 2006. godine je Anthony Rose, jedan od vodećih svjetskih kušača i predsjednik ocjenivačke komisije na Decanterovom panelu, ocijenio s 93 boda od 100, što vino postavlja u ravnopravni položaj s najboljim vinima u svijetu. Na 8 ha odličnih, osunčanih i povišenih položaja, obitelj Dvanajščak – Kozol obrađuje svoje vinograde. Na njihovim vinogradima dozrijevaju brojne sorte grožđa, među kojima su moslavac, graševina i rajnski rizling.

U ponudi iz našeg poklon-paketa doživite čari međimurskih brega uz ispijanje vrhunskog vina u vinskoj kući Dvanajščak – Kozol. U vrlo lijepo uređenoj kušaonici vina uz vrhunska vina nude se i domaći proizvodi te velik izbor ukusnih jela. Kraj kuće je uređena i prekrasna terasa s čarobnim pogledom na pitke međimurske brege. Poslije berbe grožđe se prerađuje u moderno opremljenom podrumu ispod kuće, gdje se obavlja i zrenje vina.

DK Grofovo cuvee izrazito je lijepa mješavina sorti vina: chardonnay pinot bijeli, pušipel i graševina. Ugodne svježine, s nijansom neprevrelog šećera, polusuha nota daje mu izrazitu punoću i specifičnost međimurskog vinogorja. DK Grofovo cuvee ima bogatu svježinu voćnosti, a ime je dobilo po istoimenom vrhu na kojem se uzgaja, čiji su vlasnici bili grofovi Celjski.

 

Što dobivate poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate dasku Katarina (meso s tiblice i sir s vrhnjem, povrće) i degustaciju 3 vrste vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate dasku Katarina (meso s tiblice i sir s vrhnjem, povrće), degustaciju 4 vrste vina i butelju vina gratis. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
internet-link
lijepa priroda
panorama
romantično
terasa
vinska karta
Daska Katarina (meso s tiblice i sir s vrhnjem, povrće)
Degustacija 3 vrste vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Daska Katarina (meso s tiblice i sir s vrhnjem, povrće)
Degustacija 4 vrste vina
1 butelja vina gratis
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Pretplatite se