Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Glamping kuće Grand Kolpe

Opustite se u ugodnim zvukovima netaknute prirode

Glamping kuće turizma na selu Kapš- Grand Kolp nalaze se u Prelesju u Poljanskoj dolini i imaju veličanstven pogled na rijeku Kupu koja je udaljena samo 100 metara. Sam naziv sela ukazuje na prekrasan kraj Bele krajine, gdje svaki putnik može pronaći nešto za sebe. Život u ljepoti doline Kupe nudi biciklizam, planinarenje, čamce, ribolov, kupanje i razgledavanje.
Prelesje 12, 8342 Stari trg ob Kolpi, Slovenija
+386 01 894 37 31
Više o ponudi

Glamping kuće turizma u selu Kapš – Grand Kolpa nalaze se u Prelesju u Beloj krajini i imaju veličanstven pogled na rijeku Kupu koja je udaljena nešto manje od 100 metara. Postoje dvije kuće, Sulec i Lipan, koje su opremljene s 4 kreveta i pogodne su za ribolovce, mlade i sve koji vole boraviti u idiličnoj prirodi. Vikendice su u blizini velikog vrtnog kamina, što je savršeno mjesto za druženje s prijateljima.

Život u ljepoti doline rijeke Kupe nudi biciklizam, planinarenje, ribolov, čamce i razgledavanje prirodnih i kulturnih znamenitosti ili odmor u ugodnim zvucima netaknute prirode. Tijekom ljeta postoji mogućnost kupanja u rijeci, a tijekom cijele godine možete uživati u nezaboravnom spuštanju splavovima.

U našoj ponudi dobivate dvije ili tri noći u vrtnoj glamping kući. Za potpuno bezbrižan odmor tu je i doručak uz kojeg se opustite u zagrljaju prirode.

 

Što to dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate dvije noći s glamping doručkom za dvije osobe ILI dvije noći u glamping kući za tri osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate tri noćenja s doručkom i dobrodošlica u glamping kuću. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija je potrebna najmanje 3 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
biciklistička-staza
djeca
klima
lijepa priroda
panorama
parking
piknik
plaža
plivanje
rafting
terasa
wi-fi
2 x noćenje u glamping kući s doručkom (za 2 osobe)
ILI 2 x noćenje u glamping kući (za 3 osobe)
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

3 x noćenja s doručkom i dobrodošlica u glamping kuću
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se