Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Glazbena škola Glazbena škola Glazbena škola Glazbena škola Glazbena škola Glazbena škola Glazbena škola Glazbena škola

Glazbena škola Amarilis

Neka glazba začini vaš život

Glazba je život! Svoj život možete učiniti šarenim i prepunim nadahnuća pjevanjem i sviranjem instrumenata. Glazbena škola Amarilis u Ljubljani nudi širok izbor klasičnih i kreativnih glazbenih programa pogodnih za sve uzraste. Njihov stil poučavanja temelji se na dobro utvrđenim osnovama, istinskoj motivaciji i kreativnoj slobodi. Krenite na tečaj glazbe i dodajte svoj komadić u mozaik prekrasnog glazbenog svijeta.
Savska cesta 5, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 070 750 189
Više o ponudi

Glazbena škola Amarilis iz Ljubljane može se pohvaliti stručnim kolektivom s mladenačkom energijom, koji rado nastupaju na koncertima i u učionicama. Pethodno glazbeno putovanje naučilo ih je da je najvažnije dobro postaviti temelje, imati istinsku motivaciju i kreativnu slobodu. To su temelji na kojima škola stoji i njihovi su vodeći principi. Možete birati između velikog broja klasičnih i kreativnih glazbenih programa.

Programi su pogodni za sve uzraste, jer je važno da zaposlenici podijele svoje znanje s najmlađima i starijima kako bi svi mogli dodati svoj komadić u mozaik prekrasnog glazbenog svijeta. Bilo da odaberete profesionalni glazbeni put ili samo zabavno glazbeno obrazovanje kako biste proširili svoje vidike, vaš je izbor.

U našoj ponudi dobit ćete nastavu instrumenata ili pjevanja za jednu ili dvije osobe ili glazbeno obrazovanje za djecu predškolske dobi. Ispunite svoj život glazbom!

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate 1x 30 min individualne upute instrumenta ili pjevanje uz stručno savjetovanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate 1x 60 min individualne upute instrumenta ili pjevanje uz stručno savjetovanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate 6x glazbeno obrazovanje za djecu predškolske dobi ILI 2x 60min individualnih satova s instrumentima ili pjevanje ili priprema za prijemni ispit za upis u glazbenu školu, za 1 osobu ILI 2x predavanja 45 min za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate 10 posjeta predškolskom glazbenom obrazovanju (za 1 osobu) ILI 4x 45 min instrukcije za pojedinačni instrument ili priprema za prijemni ispit za upis u glazbenu školu i poklon (za 1 osobu) ILI 4x 45 min sati u paru (za 2 osobe).

 Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
glazba uživo
klima
skupine
wi-fi
1x 30 min individualne upute instrumenta ili pjevanje i stručno savjetovanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

29,99

1x 60 min individualne upute instrumenta ili. pjevanje i stručno savjetovanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

44,99

6x glazbeno obrazovanje za djecu predškolske dobi ILI 2x 60min individualni časovi s instrumentima ili pjevanje ili priprema za prijemni ispit za upis na glas. škola, za 1 osobu ILI 2x predavanja 45 min za 2 osobe
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

89,99

10 posjeta predškolskom glazbenom obrazovanju (za 1 osobu) ILI
4x 45 min instrukcije za pojedinačni instrument pjevanje ili. priprema za prijemni ispit za upis u glazbenu školu i poklon (za 1 osobu) ILI 4x 45 min sati u paru (za 2 osobe)
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se