Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Glazbena škola Amarilis

Neka glazba začini vaš život

Glazba je život! Svoj život možete učiniti šarenim i prepunim nadahnuća pjevanjem i sviranjem instrumenata. Glazbena škola Amarilis u Ljubljani nudi širok izbor klasičnih i kreativnih glazbenih programa pogodnih za sve uzraste. Njihov stil poučavanja temelji se na dobro utvrđenim osnovama, istinskoj motivaciji i kreativnoj slobodi. Krenite na tečaj glazbe i dodajte svoj komadić u mozaik prekrasnog glazbenog svijeta.
Savska cesta 5, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 070 750 189
Više o ponudi

Glazbena škola Amarilis iz Ljubljane može se pohvaliti stručnim kolektivom s mladenačkom energijom, koji rado nastupaju na koncertima i u učionicama. Pethodno glazbeno putovanje naučilo ih je da je najvažnije dobro postaviti temelje, imati istinsku motivaciju i kreativnu slobodu. To su temelji na kojima škola stoji i njihovi su vodeći principi. Možete birati između velikog broja klasičnih i kreativnih glazbenih programa.

Programi su pogodni za sve uzraste, jer je važno da zaposlenici podijele svoje znanje s najmlađima i starijima kako bi svi mogli dodati svoj komadić u mozaik prekrasnog glazbenog svijeta. Bilo da odaberete profesionalni glazbeni put ili samo zabavno glazbeno obrazovanje kako biste proširili svoje vidike, vaš je izbor.

U našoj ponudi dobit ćete nastavu instrumenata ili pjevanja za jednu ili dvije osobe ili glazbeno obrazovanje za djecu predškolske dobi. Ispunite svoj život glazbom!

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate 1x 30 min individualne upute instrumenta ili pjevanje uz stručno savjetovanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate 1x 60 min individualne upute instrumenta ili pjevanje uz stručno savjetovanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate 6x glazbeno obrazovanje za djecu predškolske dobi ILI 2x 60min individualnih satova s instrumentima ili pjevanje ili priprema za prijemni ispit za upis u glazbenu školu, za 1 osobu ILI 2x predavanja 45 min za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate 10 posjeta predškolskom glazbenom obrazovanju (za 1 osobu) ILI 4x 45 min instrukcije za pojedinačni instrument ili priprema za prijemni ispit za upis u glazbenu školu i poklon (za 1 osobu) ILI 4x 45 min sati u paru (za 2 osobe).

 Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
glazba uživo
klima
skupine
wi-fi
1x 30 min individualne upute instrumenta ili pjevanje i stručno savjetovanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

29,99225,96Kn

1x 60 min individualne upute instrumenta ili. pjevanje i stručno savjetovanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

44,99338,98Kn

6x glazbeno obrazovanje za djecu predškolske dobi ILI 2x 60min individualni časovi s instrumentima ili pjevanje ili priprema za prijemni ispit za upis na glas. škola, za 1 osobu ILI 2x predavanja 45 min za 2 osobe
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

10 posjeta predškolskom glazbenom obrazovanju (za 1 osobu) ILI
4x 45 min instrukcije za pojedinačni instrument pjevanje ili. priprema za prijemni ispit za upis u glazbenu školu i poklon (za 1 osobu) ILI 4x 45 min sati u paru (za 2 osobe)
Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se