Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Gostiona Lajnar, Soriška Planina

Tradicionalna kuća za goste u planinskom okruženju

Gostionica Lajnar nalazi se u mjestu Soriška Planina i nudi prekrasan planinski ambijent. Pansion je poznat po izvrsnim tradicionalnim jelima, koja se pripremaju na malo drugačiji način. U ponudi imaju i posebne jelovnike za zatvorena društva, a prilagođavaju se i mogućim restrikcijama u prehrani. Bogat izbor delicija sigurno vas neće ostaviti gladnima.
Zgornja Sorica 55, 4229 Sorica
01/ 4572-288
Više o ponudi

Gostiona Lajnar nalazi se u Soriškoj planini i nudi predivan planinski ambijent. Gostionu karakteriziraju prirodni materijali kao što su drvo i kamen koji učiniti cijeli ambijent još domaćijim i ugodnijim za svoje goste. Restoran u prizemlju prima do 120 osoba, a možete se okrijepiti uz tradicionalna jela spremljena na malo drugačiji način. U ponudi imaju i posebne jelovnike za zatvorena društva, a prilagođavaju se i mogućim restrikcijama u prehrani. Bogat izbor delicija neće vas ostaviti gladnima.

Gostiona Lajnar nudi uslugu punog pansiona, a restoran je otvoren svaki dan za vanjske posjetitelje. Prekrasan ambijent pansiona pogodan je i za zabave za zatvorena društva, organizaciju vjenčanja, događanja za tvrtke te organizaciju manjih kulturnih i glazbenih događanja.

Domaće delicije i planinski ugođaj stvaraju nezaboravan doživljaj.

Što dobivate u paketu?

  • U poklon paketu “Gurmanski stol” dobivate meni od tri slijeda i čašu pjenušca dobrodošlice. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • U poklon paketu “Ekstravagantna večera” dobivate meni od pet sljedova u staklenom dijelu restorana uz kamin i čašu pjenušca dobrodošlice. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Dodatne upute:

  • Obavezna prethodna rezervacija minimalno 5 dana unaprijed telefonom ili e-mailom
  • Korištenje moguće samo za vrijeme rada pansiona
Meni u 3 slijeda i čaša pjenušca dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 5 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Meni od 5 sljedova i čaša pjenušca dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se