Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Gostionica i vinoteka Faladur

Doživite okus Vipavske doline u gostionici i vinoteci Faladur

Morate posjetiti Gostionicu i vinoteku Faladur ako ste ljubitelj vina i gastronomije. Nalaze se u staroj rimskoj kuli u Vipavskoj dolini, koja je nedavno obnovljena. U ponudi imaju više od 200 različitih vrsta vina i veliki izbor domaćih proizvoda kao što su masline, džemovi, sirupi, likeri, med i još mnogo toga. Uživajte u ugodnom ambijentu uz profesionalnu uslugu i kvalitetnu ponudu.
Ulica Ivana Ščeka 6, 5271 Vipava
+386 (0)40 232 987
Više o ponudi

Gostionica i vinoteka Faladur morate posjetiti ako ste ljubitelj vina i gastronomije. Nalaze se u staroj rimskoj kuli u Vipavskoj dolini, koja je nedavno obnovljena. U ponudi imaju više od 200 različitih vrsta vina i veliki izbor domaćih proizvoda , kao što su masline, džemovi, sirupi, likeri, med i još mnogo toga.

Tu je i ugodna mala terasa s 20 sjedećih mjesta, savršena za opuštanje u ljetnim večerima, čašu vina, učenje o vinu, večeru, tapas ili više. Posjetite Faladur i na jednom mjestu doživite vino i gastronomiju Vipavske doline. Iznad svega nastoje da gosti dožive i kušaju delicije svog mjesta, uživajući uugodnom ambijentu,profesionalnoj usluzi,raznolikosti i kvaliteti ponude .
 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje+ dobivate degustaciju vina Faladur (5 uzoraka) s prezentacijom + uljem i domaćim kruhom od kvasca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate meni od 4 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate tradicionalni ili sezonski meni od 5 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Okusi vrhunskih chefova dobivate meni od 5 slijeda uz čašu pjenušca i vinsku pratnju. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.
klima
lijepa priroda
romantično
skupine
vinska karta
wi-fi
Meni od 4 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Tradicionalni ili sezonski meni od 5 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se