Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Premium partner

Restoran Kapušin, Gradac

Uživajte u čarima autentičnosti belokranjskog područja

Gastronomska ponuda smještaja Kapušin otkriva belokranjsku kulturnu baštinu, nadograđenu vlastitim i stranim modernim saznanjima o hrani. Uživajte u majstorskoj pripremi janjetine i odojka te slastica i znamenitosti tog kraja - gibanice. Bit ćete impresionirani gastronomski prepoznatljivim stilom koji kombinira tipične okuse Bele krajine s okusima susjednih regija. Majstorski će vam pripremiti janjetinu i odojka te će vam biti ponuđena zaštićena torta i bela gibanica.
Krasinec 55, 8332 Gradac, Slovenija
+386 41 682 802
Više o ponudi

Gost može vidjeti kako smo osnovali vlastitu, domaću gastronomiju, koja je sinteza baštine Bele krajine, kulinarskih inovacija te utjecaja različitih regionalnih sredina. Svaki posjet i kušanje hrane ostavit će vas s velikim osmijehom na licu. Zadovoljstvo gostiju stavili smo na prvo mjesto, tako da imajte u planu da ćete možda produžiti boravak ovdje.

Bit ćete impresionirani gastronomski prepoznatljivim stilom, koji kombinira tipične okuse Bele krajine s okusima susjednih regija. Majstorski ćemo vam pripremiti janjetinu i odojka te će vam biti ponuđena zaštićena torta i bela gibanica.

Bela krajina je jedna od slovenskih gastronomskih regija i poznata je po osebujnoj i prepoznatljivoj ponudi. Ogromnom i raznolikom ponudom jela održavaju brigu za goste te nude izbor za različite ukuse i trenutke. Gospođa Ana Kapušin i njezini kolege jela rade s ljubavlju, pa gosti odlaze zadovoljni i nasmijana lica. Nije svako vino prikladno za svako jelo, pa nude širok izbor vina da se upotpuni sjaj svakog obroka.

lijepa priroda
parking
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Meni u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed - telefonski

299.00Kn

Meni u 5 sljedova + 1 piće
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed - telefonski

599.00Kn

Pretplatite se