Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Guests winner

Restoran Oštarija, Dolenjske Toplice

Jela nastala s pažnjom i dozom modernosti

Prije nekoliko godina, u središtu Dolenjskih Toplica, otvoren je Restoran Oštarija koji je ubrzo postao mjesto najbolje tradicionalne slovenske domaće kuhinje. Sva jela se pripremaju s pažnjom i ljubavlju od kvalitetnih domaćih namirnica, a kulinarske delicije poslužuju se u novom, malo modernijem ruhu. To je mjesto gdje ćete uživati u izvrsnim jelima i domaćoj ponudi hrane. U srcu Dolenjskih Toplica, pod pažljivim rukama vrhunskih kuhara, očekuje Vas Oštarija.
Sokolski trg 2, 8350 Dolenjske Toplice, Slovenija
+386/3171-2500
Više o ponudi

Oštarija je sinonim za svježe, sezonske i lokalno uzgojene namirnice, koje se upotrebljavaju u autohtonim i zaboravljenim receptima, isprepletenim s dozom moderne kreativnosti vrhunskog kulinarskog tima. Tanjuri s kojima oduševljavaju goste inspirirani su tradicionalnim slovenskim kulinarskim pejzažem, koji je obogaćen modernim gastronomskim tehnikama. Posebna se pažnja posvećuje odabiru namirnica i radu s lokalnim proizvođačima. U srcu Dolenjskih Toplica, pod pažljivim rukama vrhunskih kuhara, očekuje Vas Oštarija.

U toplom ambijentu, vrhunski kuhari i umjetnici žele probuditi sva Vaša osjetila i zavesti Vas izvan opsega klasičnih restorana. Na jelovniku su jedinstvena jela poput gratinirane heljdine kaše sa vrganjima i tikvicama, ekstravagantne paštete od dimljene pastrve s hrskavim tijestom te dimljeni šaran s umakom od hrena i meda. Vinska karta združuje vina dolenjskih vinara s uobičajenim primorsko – štajerskim favoritima, a nešto vina dolazi iz Italije i Francuske.

Osim restorana i kulinarske ponude iz naše ponude, iznad restorana se nalaze udobne hotelske sobe gdje se možete opustiti, a samo nekoliko koraka udaljenosti nalazi se termalni centar Balnea. Zbog svoje lokacije, Oštarija je odlična polazna točka za otkrivanje već poznate, ali i skrivene dolenjske ljepote.

 

Što dobivate poklon paketu?

  • U paketu Gurmanski stol dobivate meni u 4 slijeda i aperitiv. Ponuda vrijedi za 2 osobe
  • U paketu Ekstravagantna večera dobivate meni u 5 sljedova. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

 

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 2 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo Vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
Bar-lokal
klima
lepa-narava
restavracija
romanticni-dogodek
vinska karta
wi-fi
Žar
Meni u 5 sljedova + piće
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed - telefonski

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se