Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Restoran - vinarija Coner, Kapela

Od ljubavi prema zemlji do ljubavi prema vinu

Vinarija Coner smještena je u idiličnom mjestu Jabučeta na samoj granici između Podravine i Bilogore. Kako bi oplemenili i pospješili uživanje u vinu, u vinariji je uređen restoran u kojemu se poslužuju tradicionalna jela bilogorskog kraja pripremljena na ekskluzivan i suvremen način. Sve namirnice proizvedene su na vlastitom imanju i gospodarstvima u okolici. Degustirajte vina Coner u vinariji s pogledom na podrum, kroz ručno oslikano staklo.
Jabučeta 12, 43203 Kapela
01 4572 288
Više o ponudi

Restoran Coner smješten je u idiličnom mjestu Jabučeta na samoj granici između Podravine i Bilogore. Velika restoranska soba može primiti do 120 gostiju, a galerija s pogledom na podrum do 30. Već dugi niz godina u prostoru restorana održavaju se predavanja, seminari, konferencije i slične priredbe, organiziraju ručkovi ili večere za vjenčanja, krstitke, prve pričesti, krizme, rođendanska slavlja ili poslovni domjenci. Restoran se nalazi u sklopu vinarije koja je ukopana u zemlju ispod prostranih vinograda. U svom podrumu planira proizvoditi preko 50 000 litara vina.

U jedinstvenoj kušaonici / galeriji s pogledom na podrum, kroz rukom oslikano staklo, imate priliku degustirati 3 vrste vina Coner u društvu jedne osobe ili 5 vrsta vina u društvu 3 osobe, uz koje dobivate vinogradski tanjur i bilogorske sireve. U restoranu se poslužuju tradicionalna jela bilogorskog kraja pripremljena na ekskluzivan i suvremen način od namirnica proizvedenih na vlastitom imanju, na Bilogori ili seoskim gospodarstvima u okolici. U ponudi možete birati specijalitete ispod peke i s ražnja. Počastite se ručkom ili večerom u 3, 4 ili 5 sljedova i vrhunskim vinom obitelji Coner. Sve, uključujući ručno rađenu tjesteninu, poslužujemo domaće. Uz jela s karte, u ponudi su specijaliteti s ražnja, iz krušne peći te sezonski jelovnik.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 3 vrste vina, vinogradarski tanjur i bilogorske sireve. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate degustaciju 5 vrsta vina, vinogradarski tanjur i bilogorske sireve. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, ručak ili večeru u 4 slijeda (piće nije uključeno). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate degustaciju 3 vrste vina i laganu večeru u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, večeru u 5 sljedova i bocu domaćeg vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
lijepa priroda
parking
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Degustacija 3 vrste vina
Vinogradarski tanjur i bilogorski sirevi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Degustacija 5 vrsta vina
Vinogradarski tanjur i bilogorski sirevi
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Ručak ili večera u 4 slijeda (piće nije uključeno)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Degustacija 3 vrste vina
Lagana večera u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 5 sljedova
Boca domaćeg vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se