Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Restoran Recept Restoran Recept Restoran Recept Restoran Recept Restoran Recept

Restoran Recept

Ukusna hrana i kvalitetna kapljica portugalskog vina

Restoran Recept uređen je u suvremenom stilu i predstavlja idealno mjesto za ljubitelje ukusne hrane i kvalitetnog vina. U vinariji Recept čekaju vas pažljivo odabrana strana i domaća vina, a posebna pozornost posvećuje se izboru portugalskih vina kako bi se postigla najbolja ravnoteža kvalitete i cijene. Njihova je kuhinja jednostavna i kreativna, a sastojci su pažljivo birani, ali i pripremljeni s mnogo ljubavi.
Tošin bunar 216, 11000 Beograd
00381 011 3190088
Više o ponudi

Restoran Recept, ušuškana oaza u srcu Novog Beograda, daleko od gradske vreve nudi vam ambijent za uživanje u kulinarskim specijalitetima. Kuhinja je jednostavna, kreativna, pažljivo pripremljena s puno ljubavi i razumijevanja za sve ukuse, a u proljeće ne smijete propustiti cvjetanje marelice i oraha u njihovu dvorištu. Vino se smatra najstarijim proizvodom čovječanstva. Prema nekim nepotvrđenim izvorima, prvi tragovi vina datiraju 6000 godina prije Krista u Gruziji. Ideja koncepta Food & Wine jest dobrim izborom vina postići vrhunski okus hrane. Okus vina varira ovisno o mnogo faktora: podneblju, godini berbe, starosti vina te načinu čuvanja. Posebna pažnja posvećena je portugalskim vinima, a restoran Recept uspio je postići najbolju ravnotežu kvalitete i omjera cijena. Njihovi vrhunski kuhari pripremaju bogat izbor jela od najkvalitetnijeg mesa s velikim izborom umaka koji mame vaše uzdahe. O subjektivnom doživljaju svakog jela ili vina ponaosob ne treba trošiti riječi. Jednostavno, o ukusima se ne raspravlja, pa je praktično nemoguće ustanoviti opća pravila koja bi vrijedila za sve, pogotovo ako je izbor ovako šarolik.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između ukusnog menija s miješanim mesom ili kušati specijalitet restorana, biftek Wellington. Degustirajte vrhunska vina ili kvalitetnu šalicu kave.

Biftek Wellington predstavlja krunu kulinarstva, a ime je dobio prema vojvodi od Wellingtona, stoga ga odlikuje ekstravagantan okus, baš kakav je i on bio. Priprema se od filea najkvalitetnijeg bifteka, umotanog u lisnato tijesto. Delikatnog okusa i specifičnog načina slaganja, nesvakidašnje recepture – svi koji bi ga probali bili bi oduševljeni njegovim okusom. Britanci su dugo čuvali recept o ovom bifteku kao svoje nacionalno blago i nisu dopuštali drugim nacijama da dođu do njega.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 3 čaše vina (crno, bijelo, rosé) + 3 x snack. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate predjelo, dnevnu juhu, 1 kg miješanog mesa, desert, aperitiv i čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate predjelo, dnevnu juhu, biftek Wellington, desert te bocu ekskluzivnog vina i kavu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
Bar-lokal
restavracija
vinska karta
wi-fi
Žar
3 čaše vina (crno, bijelo, rosé)
3 x finger food
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Predjelo + dnevna juha
1 kg miješanog mesa
Desert
Aperitiv i čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Predjelo, dnevna juha
Biftek Wellington
Desert
Butelja ekskluzivnog vina i kava
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se