Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
SPAR AKCIJA 1+1B
Smart partner

Restoran Međimurski dvori, Lopatinec

Doživite najljepše trenutke u predivnom ambijentu

Izletište Međimurski dvori smješteno je u samom srcu Međimurske županije, u živopisnom mjestu Lopatinec, svega 6 km udaljenom od Čakovca. Poznato je po jedinstvenom ambijentu, vrhunskoj gastronomskoj ponudi te srdačnom i profesionalnom osoblju. U suglasju s bajkovitom prirodom koja ga okružuje, svojom ljepotom i čarima nameće se kao nezaobilazno mjesto posjeta dobrih znalaca vrhunskih gastronomskih užitaka, kao i turista koji posjećuju ove krajeve.
Ul. Vladimira Nazora 22, 40311, Lopatinec, Hrvatska
040/856-333
Više o ponudi

U Međimurskim dvorima očekuje vas bogata ponuda specijaliteta baziranih na izvornim međimurskim recepturama, znalački pripremanih od posebno biranih namirnica. Jela koja će mnoge starije posjetitelje podsjetiti na najljepše trenutke djetinjstva, rađena baš kao što su ih radile bake i prabake, uz neodoljivi miris kruha i peciva upravo izvađenih iz krušne peći.

Osim izvornih, međimurskih jela možete odabrati i nešto iz ponude brojnih specijaliteta, poput bijelih bubrega, žabljih krakova ili pak jela internacionalne kuhinje. Svakodnevno po narudžbi pripremaju hobotnicu, teletinu, janjetinu i ostala jela ispod peke. U izdanju njihovih vrhunskih majstora kuhinje svako jelo postaje remek-djelom.

Restoran Međimurski dvori je elegantno uređen, s raspoloživih 200 sjedećih mjesta, klimatiziran, ukrašen vrijednim starinama, originalnim slikama renomiranih hrvatskih slikara, kao i brojnim, ukusno postavljenim detaljima koji će zaokupiti vašu pažnju.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 7 vrsta vina i degustacijski meni uz degustaciju. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, ručak ili večeru u 3 slijeda i čašu vina uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gourmet dobivate piće dobrodošlice, večeru u 4 slijeda i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, večeru u 5 sljedova i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
klima
lijepa priroda
prenoćište
restoran
vinska karta
wi-fi
Degustacija 7 vrsta vina
Degustacijski meni uz degustaciju
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Piće dobrodošlice
Ručak ili večera u 3 slijeda
Čaša vina uz svaki slijed
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 4 slijeda
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 5 sljedova
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se