Smart partner

Restoran Baranjska kuća, Karanac

Iskusite okuse, mirise i zvukove Baranje

U restoranu u kojem su oživljeni stari i već pomalo zaboravljeni recepti, izgradnjom zemljanih krušnih peći te uređenjem etno ulice starih zanata oživljena je i tradicija. Dostupni su razni recepti, od puževa u umaku od kopriva i pečenog bagremovog cvijeta te grah gulaša u zemljanom loncu sve do klasičnih baranjskih specijaliteta kao što su fiš paprikaš, čobanac, šaran na rašljama i mnogi drugi.
Kolodvorska 99, 31315 Karanac
01 4572 288
Više o ponudi

Etno restoran Baranjska kuća obiteljski je restoran smješten u etno selu Karanac, u srcu Baranje, podno vinorodnog Banovog brda. Godine 2015. izabran je za najbolji restoran Osječko-baranjske županije, a 2013. uvršten je u top 100 restorana u Hrvatskoj.

Svojim gostima uz sva jela poslužuju isključivo domaći kruh, koji se svakodnevno peče u zemljanim krušnim pećima, uz otvorenu vatru. Uživajte u gastronomskim i enološkim posebnostima Baranje uz cvrkut ptica danju ili zvuke tambure i violine u večernjim satima. Osim dva prostora u kojima goste poslužuju zimi (kapacitet od 60 i 70 osoba), raspolažu i prostranim dvorištem koje se ljeti pretvara u terasu na kojoj gosti mogu uživati.
Restoran je prilagođen i najmlađim gostima, za koje su u zatvorenom dvorištu napravili igralište i postavili zanimljive sadržaje kako bi im osigurali nezaboravnu zabavu. Uz sve to, restoran je i pet-friendly, pa će rado ugostiti i vašeg ljubimca.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, večeru u 3 slijeda i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gourmanski stol dobivate piće dobrodošlice, večeru u 4 slijeda i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
kućni ljubimci
lijepa priroda
parking
restoran
romantično
terasa
wi-fi
Žar
Piće dobrodošlice
Večera u 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 4 slijeda
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Pretplatite se