Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća Restoran Baranjska kuća
Guests winner

Restoran Baranjska kuća, Karanac

Iskusite okuse, mirise i zvukove Baranje

U restoranu u kojem su oživljeni stari i već pomalo zaboravljeni recepti, izgradnjom zemljanih krušnih peći te uređenjem etno ulice starih zanata oživljena je i tradicija. Dostupni su razni recepti, od puževa u umaku od kopriva i pečenog bagremovog cvijeta te grah gulaša u zemljanom loncu sve do klasičnih baranjskih specijaliteta kao što su fiš paprikaš, čobanac, šaran na rašljama i mnogi drugi.
Kolodvorska 99, 31315 Karanac
031 720 180
Više o ponudi

Etno restoran Baranjska kuća obiteljski je restoran smješten u etno selu Karanac, u srcu Baranje, podno vinorodnog Banovog brda. Godine 2015. izabran je za najbolji restoran Osječko-baranjske županije, a 2013. uvršten je u top 100 restorana u Hrvatskoj.

Svojim gostima uz sva jela poslužuju isključivo domaći kruh, koji se svakodnevno peče u zemljanim krušnim pećima, uz otvorenu vatru. Uživajte u gastronomskim i enološkim posebnostima Baranje uz cvrkut ptica danju ili zvuke tambure i violine u večernjim satima. Osim dva prostora u kojima goste poslužuju zimi (kapacitet od 60 i 70 osoba), raspolažu i prostranim dvorištem koje se ljeti pretvara u terasu na kojoj gosti mogu uživati.
Restoran je prilagođen i najmlađim gostima, za koje su u zatvorenom dvorištu napravili igralište i postavili zanimljive sadržaje kako bi im osigurali nezaboravnu zabavu. Uz sve to, restoran je i pet-friendly, pa će rado ugostiti i vašeg ljubimca.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, večeru u 3 slijeda i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gourmanski stol dobivate piće dobrodošlice, večeru u 4 slijeda i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
kućni ljubimci
lijepa priroda
parking
restoran
romantično
terasa
Piće dobrodošlice
Večera u 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 4 slijeda
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Pretplatite se