Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Vina Ferjančič Vina Ferjančič Vina Ferjančič Vina Ferjančič Vina Ferjančič

Imanje - Vina Ferjančič

Duh u staklenki vina Ferjančič čeka da vam otkrije svoje čari

Karakter vina Ferjančič gradi se uz zagrljaj sunca i vipavsku buru na šest hektara različitih vinograda. Sunčane, zahtjevne staze čine ovo mjesto savršenim za uzgoj kvalitetne vinove loze. Za svježa vina naglašavaju kako je najvažnije da su pitka te da imaju voćni okus i svježinu. Svježa vina obrađuju se u spremnicima od nehrđajućeg čelika. Vrlo su bogata mineralima, elegantna su i ukusna.
Planina 73 5270 Ajdovščina, Slovenija
+386/5368-9055
Više o ponudi

Vina Ferjančič su produkt hrabrosti, profesionalizma i širokog osmijeha majke troje djece. U sjeni moćnog kestena ili duboko u podrumu preko dvjesto godina stare seoske kuće kušajte vino znajući da ga oni njeguju s ljubavlju. Trenutno obrađuju dvadeset i sedam tisuća vinovih loza, a posebnu radost pridaju obnovi vinograda. Karakter vina Ferjančič nastaje u zagrljaju sunca vipavske bure na šest hektara različitih vinograda posađenih na obroncima Zavrha, Svetog Pavla, Majerije i Pila. Zahtjevna terasasta padina s mineralnom zemljom uz pomoć sunca vodi k vrhunskoj kvaliteti usjeva. Kupiti vino izravno u njihovu vinskom podrumu je poseban događaj. Školovani sommelier Peter rado će vam otkriti tajne pojedinih sorti i stručnog obilaska, objašnjavajući tijek rada u vinogradu i podrumu.

Na degustaciji vina priprema se domaći pršut, koji se topi u ustima, kao i vipavsko meso i sir. Da bi druženje na imanju Ferjančič bilo još ljepše i slađe, na mjestu stare nadogradnje postavljena je nova kušaonica s povezanim podrumom, koji će biti u mogućnosti ugostiti veće grupe. Po dolasku će vas ponosno pozdraviti ugravirani portal iz 1809. godine.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2 x 5 čaša (crvenog i bijelog) vina + tanjur pršuta i sira. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate 2 x 6 čaša (crvenog i bijelog) vina + tanjur pršuta i sira ILI tri butelje vina po izboru vinara. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate 4x 5 čaša (bijelog i crnog ) vina+ tanjur pršuta i sira ILI 5 boca vina po izboru vinara. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate 2 x 6 čaša (crvenog i bijelog) vina + tanjur pršuta i sira ILI 7 butelji vina po izboru vinara. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
Bar-lokal
lijepa priroda
restoran
romantično
vinska karta
vinski podrum
2 x 5 čaša (crvenog i bijelog) vina + tanjur pršuta i sira
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 1 dan

29,99225,96Kn

2 x 6 čaša (crvenog i bijelog) vina + tanjur pršuta i sira ILI tri butelje vina po izboru vinara
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 1 dan

44,99338,98Kn

2 x 6 čaša (crvenog i bijelog) vina + tanjur pršuta i sira ILI tri butelje vina po izboru vinara
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 1 dan

44,99338,98Kn

4x 5 čaša (bijelo i crno vino) + pocija pršuta i sira ILI 5 boca vina po izboru vinara
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 1 dan ranije telefonom

64,99489,67Kn

2 x 6 čaša (crvenog i bijelog) vina + tanjur pršuta i sira ILI 7 butelji vina po izboru vinara
Vrijedi za 4 osobe
Prethodna rezervacija 1 dan

89,99678,03Kn

Pretplatite se