Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Imanje- Vina Ferjančič

Duh u staklenki vina Ferjančič čeka da vam otkrije svoje čari

Karakter vina Ferjančič gradi se uz zagrljaj sunca i vipavsku buru na šest hektara različitih vinograda. Sunčane, zahtjevne staze čine ovo mjesto savršenim za uzgoj kvalitetne vinove loze. Za svježa vina naglašavaju kako je najvažnije da su pitka, da imaju voćni okus i svježinu. Svježa vina obrađuju se u spremnicima od nehrđajućeg čelika. Vrlo su bogata mineralima, elegantna su i ukusna.
Planina 73 5270 Ajdovščina, Slovenija
+386/5368-9055
Više o ponudi

Vina Ferjančič su produkt hrabrosti, profesionalizma i širokog osmijeha majke troje djece. U sjeni moćnog kestena ili duboko u podrumu preko dvjesto godina staroj seoskoj kući, kušajte vino znajući da ga oni njeguju s ljubavlju. Trenutno obrađuju dvadeset i sedam tisuća vinovih loza, a posebnu radost pridaju obnovi vinograda. Karakter vina Ferjančič se proizvodi u zagrljaju sunca vipavske bure na šest hektara različitih vinograda posađenih uz padinu Zavrh, Sv. Pavla, Majerija i Pila. Zahtjevna terasasta padina s mineralnom zemljom uz pomoć sunca vodi k vrhunskoj kvaliteti usjeva. Kupiti vino izravno u njihovom vinskom podrumu je poseban događaj.Školovani sommelier Peter, rado će Vam otkriti tajne pojedinih sorti i stručnog obilaska, objašnjavajući tijek rada u vinogradu i podrumu.

 

Na degustaciji vina priprema se domaći pršut koji se topi u ustima, vipavsko meso i sir. Da bi druženje na imanju Ferjančič bilo još ljepše i slađe, na mjestu stare nadogradnje postavljena je nova kušaonica s povezanim podrumom, koji će biti u mogućnosti ugostiti veće grupe. Po dolasku će Vas ponosno pozdraviti ugravirani portal iz 1809. godine.

Što dobivate poklon paketu?

  • U paketu „Avantura okusa“ dobivate 2 x 5 čaša (crvenog i bijelog) vina+ tanjur pršuta i sira. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
    • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.

 

parkirišče
romanticni-dogodek
skupinske-vadbe
vinska karta
Žar
2x5 čaša (crvenog i bijelog) vina+ tanjur pršuta i sira
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 1 dan

185.00kn

2x6 čaša (crvenog i bijelog) vina+ tanjur pršuta i sira ILI tri butelje vina po izboru vinara
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 1 dan

299.00kn

2x6 čaša (crvenog i bijelog) vina+ tanjur pršuta i sira ILI 7 butelji vina po izboru vinara
Vrijedi za 4 osobe
Prethodna rezervacija 1 dan

599.00kn

Pretplatite se