Restoran Hotel Frankopan, Ogulin

Mjesto koje vaš ručak pretvara u poseban doživljaj

Ugodan prostor restorana te vrhunska kvaliteta raznolike gastronomske ponude i vrhunskih vina zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. Uživajte u okusima domaće kuhinje i lovačkih specijaliteta te ostalim specijalitetima kontinentalne Hrvatske. Posljednjih godina restoran hotela Frankopan uvršten je u 100 vodećih hrvatskih restorana, što je dovoljan razlog da posjetite ovu oazu neodoljivih okusa i mirisa te se upustite u pravu gurmansku avanturu.
Ul. Ivana Gorana Kovačića 1, 47300 Ogulin
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Frankopan smješten je u centru bajkovitog grada Ogulina, pored Frankopanskog kaštela iz 16. stoljeća. Hotel ima izrazito urbana, graditeljska te povijesno-umjetnička obilježja. Projektom rekonstrukcije i adaptacije obnovljeno je to kulturno dobro u staroj jezgri grada, a hotel je ponovno otvorio vrata svojim gostima u ljeto 2007. godine.

Osim lijepo i suvremeno uređenog smještajnog kapaciteta naglasak je i na ugostiteljskoj ponudi te sportsko-rekreacijskom, relaksacijskom i kongresnom turizmu. Uređena je i ljetna dvorišna terasa u autentičnom ambijentu 19. stoljeća koja pruža mogućnost održavanja jedinstvenih priredbi.

Misija Hotela Frankopan jest individualnim pristupom svakom gostu te kontinuiranim razvojem postati jedan od vodećih kontinentalnih hotela u Hrvatskoj, koji će biti prepoznatljiv po vrhunskoj kvaliteti usluge, svojoj povijesnoj znamenitosti, turističkom okruženju u kojem se nalazi i prvenstveno po zadovoljnom gostu. Hotel Frankopan dobitnik je više priznanja za kvalitetu u izboru hotela godine u kategoriji „Mali hoteli kontinentalne hrvatske“ u akciji Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Posljednje tri godine restoran hotela Frankopan uvršten je u 100 vodećih hrvatskih restorana.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između jednog ili dva noćenja s doručkom u DBL sobi ili apartmanu hotela, za jednu ili dvije osobe.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate večeru od 3 slijeda (meni iznenađenja) i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate večeru od 5 sljedova (meni iznenađenja) i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
hotel
restoran
Žar
Večera od 3 slijeda (meni iznenađenja)
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Večera od 5 sljedova (meni iznenađenja)
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se