Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Linden Tree Retreat & Ranch, Velika Plana

Za avanturiste u potrazi za novim gurmanskim doživljajima

U skrovitoj dolini bogatoj prirodnim ljepotama nalazi se Linden Tree Retreat & Ranch. Restoran poslužuje jela spravljena od organskih namirnica, od kojih dio dolazi iz vlastita uzgoja, a ostatak od lokalnih proizvođača. Kušajte lokalni whiskey i pivo te okusite neobičnu organsku kuhinju od samonikla bilja i divljači. Uživat ćete u domaćim specijalitetima, a obilni doručak dat će vam snage za cjelodnevno jahanje ili aktivnosti u prirodi.
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana
01 4572 288
Više o ponudi

Među obroncima Velebita smjestila se skrivena dolina puna prirodne ljepote, povijesti, kulture i beskrajne avanture. Ona je dom ekskluzivnom i jedinom autentičnom western ranču u Hrvatskoj. Ranč Linden Tree Retreat nalazi se u UNESCO-m zaštićenom Parku prirode Velebit, u mjestu Velika Plana. Ovo mjesto će oživjeti vaš duh i pokrenuti vaše tijelo.

U restoranu u sklopu Linden Tree Retreat ranča poslužuju se jela od organskih namirnica, od kojih dio dolazi iz vlastita uzgoja, a ostatak od lokalnih proizvođača. Uživat ćete u domaćim specijalitetima, a obilni doručak dat će vam snage za cjelodnevno jahanje ili aktivnosti u prirodi. Kušajte lokalni whiskey i pivo te okusite neobičnu organsku kuhinju od samonikla bilja i divljači.

U ponudi naših poklon-paketa dobivate piće dobrodošlice i ručak ili večeru u 2 slijeda, a za prave gurmane tu je i ponuda za ručak ili večeru u 4 slijeda s čašom vina uz glavno jelo. Pored gurmanske ponude, iskoristite i ostalu ponudu te jašite u nedirnutoj prirodi, istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela ili provedite noć u indijanskim šatorima ili drvenim planinskim kućicama. Uživajte u pravoj western idili u Hrvatskoj!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice + ručak ili večeru u 2 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stoldobivate piće dobrodošlice + ručak ili večeru u 3 slijeda + čaša vina uz glavno jelo . Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice + ručak ili večeru u 4 slijeda i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
Bar-lokal
djeca
jahanje
piknik
prenoćište
restoran
Piće dobrodošlice
Ručak u 2 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Ručak ili večera u 2 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 4 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se