Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Buffalo Bill City, Vrsi

Teksaški ugođaj u Hrvatskoj

Buffalo Bill City mali je obiteljski zabavni park koji je postao prvorazredna turistička atrakcija na zadarskom području. Buffalo Bill City ima sve što mora imati jedan grad s Divljeg zapada. Napravljen je kao replika kaubojskih gradića iz popularnih western filmova, pa šetajući njime imate dojam da ste revolveraš, šerif ili odmetnik. Zabavite se igrajući se kaubojskih igara, a kasnije uživajte u izvrsnom ručku. Dobro došli na Divlji zapad!
Put Poljica 62, 23235 Vrsi, Hrvatska
+385 91 727 2101
Više o ponudi

Buffalo Bill City prvi je i jedini kaubojski gradić u Hrvatskoj. Građen je prema popularnim westernima, pa tako ima svoju banku koja je, doduše, zatvorena jer su je »upravo« pokušali opljačkati odmetnici, zatvor koji je uvijek pun jer u njemu vječno čami jedan od pljačkaša, neizbježni saloon odmah pored šerifova ureda, hotel, pa čak i »Bordello«, čije su zaposlenice uvijek odsutne. Možete slobodno raditi ono što su radili i kauboji, zabavljati se na njihov način, piti i jesti poput njih, isprobati njihove krevete, živjeti život kauboja barem jedan dan i zabaviti se igricama kao što su bacanje potkove, traženje zlata i bacanje loptice u limenke. Buffalo Bill City jedinstveno je mjesto za obitelji i prijatelje koje nudi hranu s roštilja, pečene odreske, hamburgere te kombinaciju teksaško-meksičke kuhinje za koju smo sigurni da joj nećete moći odoljeti.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete naći teksaško-meksički ručak za dvoje. Pored naše ponude, u sklopu gradića možete posjetiti muzej Coca-Cole i eksponate reciklirane umjetnosti, a za najmlađe tu je i mali zabavni park s toboganima iz kojih se skače na slamu. Okušajte se na karting stazi ili jahanju konja poput pravih kauboja.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate Tex-Mex meni – kombinirana jela teksaško-meksičke kuhinje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate texaški ili meksički obiteljski ručak. Ponuda vrijedi za 2 osobe + 2 djece.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
djeca
lijepa priroda
restoran
roštilj
wi-fi
Tex–Mex meni: kombinirana teksaška i meksička kuhinja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Piće dobrodošlice
Texaški ili Meksički obiteljski ručak
Vrijedi za 2 odrasle osobe + 2 djece
Rezervacija 3 dana unaprijed

64,99

Tex–Mex meni: kombinirana teksaška i meksička kuhinja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Pretplatite se