Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Guests winner

Pansion Lectar, Radovljica

Izvrsna domaća hrana i vina iz 1822. godine

U staroj jezgri mjesta Radovljica nalazi se restoran, pansion i muzej Lectar. U ugodnom, starinskom ozračju restorana nude vam domaća i tradicionalna jela. Uz dobru hranu, nude širok izbor poznatih slovenskih vina. Kuhari će se pobrinuti da se uz izvrsnu domaću hranu dobro najedete i budete zadovoljni. U restoranu Lectar naći ćete velik izbor bezmasnih jela, tradicionalnih domaćih jela, salata i deserata, a opustiti se možete i u eksterijeru sjenovitog vrta.
Linhartov trg 2, 4240 Radovljica, Slovenija
+386/4537-4800
Više o ponudi

U staroj jezgri mjesta Radovljica u bajkovitoj bijeloj kućici nalazi se restoran, pansion i muzej Lectar. U više od pet stotina godina staroj kući, koja djeluje već 180 godina, popularna gostionica Lectar otvorila je svoja vrata daleke 1822. godine. Pažljive ruke obitelji Andrejaš skrbe kako bi zadovoljili svakog gosta. Restoran poslužuje specijalitete kuće i u njemu se možete udobno opustiti, a u muzeju možete vidjeti umjetnosti licitara. U ugodnom starinskom ozračju restorana i sjenovitom vrtu poslužuju se domaća tradicionalna jela. Uz dobru hranu, za sve ljubitelje vina u ponudi se nalazi širok izbor poznatih slovenskih vina. Iskusni kuhari pobrinut će se da uživate u ukusnoj domaćoj hrani. Zadovoljit će sve vaše želje, stoga u restoranu Lectar možete izabrati između raznih bezmasnih jela, tradicionalnih domaćih jela, salata i deserata.

U našoj ponudi možete birati između menija od 3 ili 5 sljedova hrane uz aperitiv ili čašu vina. Pored romantičnih kutaka, u gostionici Lectar nalazi se i prostor za veće grupe, idealan za poslovne sastanke i proslave značajnih životnih događaja kao što su vjenčanja, godišnjice i ostale prigode. Pored naše ponude, svoj doživljaj možete upotpuniti noćenjem u hotelu, koji nudi udobnost u srednjovjekovnom stilu, ili posjetom muzeju, u kojem možete vidjeti stari slovenski obrt – lectarijo.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni od 3 slijeda hrane. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate meni od 4 slijeda, aperitiv ili čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni od 5 sljedova hrane, aperitiv ili čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Molimo da prethodno provjerite meni.
butik
klima
panorama
parking
prenoćište
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Meni u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Meni u 4 slijeda + Aperitiv ili čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Meni u 5 sljedova + aperitiv ili čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se