Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Hotel Lav, Vukovar

Spoj kvalitete i tradicije bez premca na ušću rijeke Vuke u Dunav

Hotel Lav savršeno je mjesto za turistički ili poslovni posjet koje će vaš boravak u gradu Vukovaru učiniti ugodnim i posebnim iskustvom. Moderni interijer Hotela Lav u kombinaciji drva, tekstila, kože, metala i mramora ostavit će poseban pečat na vašem posjetu gradu Vukovaru. Opustite se uz pogled na Dunav i njegovu pitomu obalu, prošećite njegovim šetalištem i uživajte u ponudi gastronomskih delicija u hotelskom restoranu – Hotel Lav nudi sve!
J.J. Strossmayera 18, 32000 Vukovar
032 445 100
Više o ponudi

Hotel Lav u Vukovaru od samog je početka svojega postojanja 1840. godine poznat po dobroj kuhinji i uzornom podrumarstvu te intimnom kutku za razgovore s prekrasnim vrtom. Njegovo otvaranje potaknulo je i ostale ugostitelje u Vukovaru, pa je Lav ubrzo postao važnim dijelom kulture i navika Vukovaraca. Iako je dva puta rušen, Hotel Lav nije zadržao samo ime, već i kvalitetu i tradiciju, pa tako danas u ulici Josipa Jurja Strossmayera 18 radi novi, snažniji i moderniji Lav, koji je ponosni nasljednik prvoga Lava iz 1840. godine.

Lav je hotel s četiri zvjezdice smješten u samom središtu grada. Iz njega se pruža prekrasan pogled na rijeku Dunav i njezino uređeno šetalište. Gostima je dostupno 38 soba i 4 apartmana, a moderni interijer Hotela Lav u kombinaciji drva, tekstila, kože, metala i mramora ostavit će poseban pečat na vašem posjetu gradu Vukovaru. Sve su sobe pažljivo uređene kako bi vaš boravak u hotelu bio što ugodniji.

Hotel raspolaže i ljetnom terasom na kojoj se pripremaju jela na otvorenom ognjištu (peka, roštilj), kavanom s radovima priznatih akademskih slikara te modernim restoranom. Zaputite se stoga u Hotel Lav u Vukovaru i provedite ondje ugodne i opuštajuće trenutke, neovisno o tome je li vaš posjet turistički ili poslovni – u Hotel Lav sigurno ćete se poželjeti vratiti!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1 x noćenje s doručkom u Deluxe apartmanu (prema raspoloživosti) i doručak u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Turizam dobivate piće dobrodošlice, 1 x noćenje s doručkom u Superior apartmanu i obilazak dvorca Eltz. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, 1 x noćenje s doručkom u Deluxe apartmanu (prema raspoloživosti). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate piće dobrodošlice, 2 x polupansion u Deluxe apartmanu (prema raspoloživosti) i obilazak dvorca Eltz. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu poklon-paketa »Romantični bijeg« i »Turizam« potrebno je rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Ponudu poklon-paketa »Čarobni odmor« i »Vikend iz snova« potrebno je rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
hotelski restoran
klima
lijepa priroda
restoran
terasa
wi-fi
1 x noćenje s doručkom
(prema raspoloživosti apartman Deluxe)
Doručak u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Piće dobrodošlice
1 x noćenje s doručkom
(prema raspoloživosti apartman Deluxe)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Piće dobrodošlice i 2 x polupansion
(prema raspoloživosti apartman Deluxe)
Obilazak dvorca Eltz
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se