Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Hotel Livada, Moravske toplice

Uživanje u Prekmurju i termalno opuštanje u hotelu s pet zvjezdica

Livada Prestige je hotel s pet zvjezdica. Na prekmurskim ravnicama pronaći ćete opuštanje za sve ljubitelje golfa i wellnessa. Jedini je hotel u Europi koji omogućuje kupanje u termalnoj vodi u kadama instaliranim u sobama. Na raspolaganju su nam dva velika wellness centra, Thermalium i Thai. Rekreacijski specijaliteti i karakteristike dodaju se programima centara za opuštanje. Možete uživati u kozmetičkoj upotrebi meda, bučinog ulja i bilja s panonskih livada.
Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice
02 512 50 55
Više o ponudi

Hotel Livada Prestige smješten je u Moravskim Toplicama među ravnicama Prekmurja koja nudi mir kojeg urbani centri već dugo nisu doživjeli. To je srednje veliki hotel sa 122 sobe nad golf terenom Livada. Gosti imaju pristup velikom wellness centru i hotelskom centru tajlandske masaže. Jedini je hotel u Europi s kadama koji dopuštaju termalne kupke u sobi. U Termama 3000 nalazi se i veliki wellness centar Thermalium, čija su specijalnost programi temeljeni na crnoj termalnoj mineralnoj vodi i lokalno odabranim masažama.

Uz našu ponudu, možete uživati ​​u vrhunskoj kuhinji, jednom od najboljih kuharskih timova hotela, kreirajući delicije i specijalitete drugih kuhinja iz prekmurske regije. Gosti hotela imaju pansionski restoran i a la carte restoran Prestige. U ponudi su tri bara – Aperitif Bar, Panorama Bar i Wellness Bar, gdje uz bezalkoholna pića i tople napitke možete kušati kvalitetna, svjetski poznata domaća i strana vina.

U našoj ponudi dobivate noćenje s doručkom, neograničeno kupanje u hotelskom bazenu, kao i u bazenskom kompleksu Terme 3000. Na raspolaganju su fitnes i sauna, gdje se možete potpuno opustiti.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje i doručak + neograničeno kupanje u bazenima hotela (također na dan odlaska) i u bazenskom kompleksu Terme 3000 + sauna + fitnes + animacijski program. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Prije ulaska u saunu, izostavite veći obrok kako vam krvotok nebi bio dodatno opterećen probavnim procesom.
  • Prije ulaska u saunu, obavezno se okupajte za veći doživljaj saune.
  • Ne zaboravite na odgovarajuću sportsku opremu i obuću ako idete u teretanu.
  • Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime i ručnike ako planirate posjećivati bazene.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
aerobik
animacija
fitness
hotel
klima
plivanje
sauna
wellness
wi-fi
Noćenje i doručak
Neograničeno kupanje u bazenima hotela (također na dan odlaska) i u bazenskom kompleksu Terme 3000 + sauna, fitnes, animacijski program
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 2 dana prije

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se