Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Hotel Radin, lječilište Radenci

Sauna i kupanje u Termama Radenci

Hotel Radin središnji je hotel lječilišta Radenci. U krajoliku žitarica i vinorodnim brdima čekaju vas bogati izvori mineralne vode. Tu se kombiniraju zdravstveni turizam i aktivni odmor. Posebnost hotelskog wellnessa je Ayurveda centar, gdje se rade ayurvedske masaže, također imamo kozmetički centar i veliki broj vanjskih i unutarnjih bazena s termalnom mineralnom vodom i izvorima. Na raspolaganju su Vam mineralna kupelj boga Co2 i šest vrsta sauna.
Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci, Slovenija
00386 2 520 27 22
Više o ponudi

Hotel Radin (****) s 291 soba središnji je hotel lječilišta Radenci. Izravno je povezan sa toplicama, tako da u nekoliko trenutaka možete biti van sobe u bazenu. Spa turizam i aktivni odmor idu ruku pod ruku u hotelu Radin koji također privlači brojne goste raznih kongresa. Bazenski kompleks u lječilištu Radenci ima zatvoreni bazen s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termalnom vodom, zatvoreni bazen s vrućim izvorima i mnoge druge vodene atrakcije.

Sobe su klimatizirane, uključuju satelitsku TV, minibar, sef i vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i ogrtačima. Hotelski restorani nude regionalna i internacionalna jela. Pripremaju vam i dijetalna i vegetarijanska jela po principima Ayurvede, a u blizini možete kušati mineralnu vodu bogatu s Co2 iz Radenaca. Pomurski kraj bogat je vinogradima i malim selima, nudeći brojne mogućnosti za sport. Možete posjetiti pčelarski muzej ili isprobati jedinstvena pjenušava vina u vinariji u Gornjoj Radgoni.

U našoj ponudi dobivate jedno noćenje s doručkom ili dvije noći s doručkom u ekonomskoj sobi. Osim toga, dobivate pristup svijetu sauna, gdje možete birati između šest različitih vrsta sauna, jutarnju rekreaciju u bazenu, piće s prirodnom mineralnom vodom i animacijski program.

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Čarobni vikend dobivate 1x noćenje s doručkom u ekonomskoj sobi, neograničeno kupanje u bazenima s termalnom vodom i pitku kuru mineralnom vodom bogatom CO2. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Čarobni odmor+ dobivate 1x noćenje s polupansionom u ekonomskoj sobi, pjenušac, neograničeno kupanje u bazenima s termalnom vodom i pitku kuru mineralnom vodom bogatom CO2. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 1x noćenje s doručkom u ekonomskoj sobi, svečanu večeru od 5 slijeda uz vinsku pratnju, neograničeno kupanje u bazenima s termalnom vodom i pitku kuru mineralnom vodom bogatom CO2. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Biseri Alpa i Jadrana dobivate 2x noćenja s polupansionom u ekonomskoj delux sobi, pjenušac, neograničeno kupanje u bazenima s termalnom vodom, 1x dnevno besplatno korištenje saune (do 16 sati) i pitka kuru mineralnom vodom bogatom CO2. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

 • Ne zaboravite kupaći kostim prilikom posjeta toplicama
 • Izbjegavajte tešku hranu 2 sata prije ulaska u saunu kako Vam krvotok nebi bio opterećen probavom hrane.
 • Prije ulaska u saunu, obavezno se okupajte kako bist povećali doživljaj.
 • Turistička pristojba i kotizacija plaćaju se na recepciji hotela.
 • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
 • Ponuda NE vrijedi od 24.12. do 3.1.
 • Termin možete rezervirati telefonski.
animacija
hotel
klima
masaža
prenoćište
sauna
wellness
wi-fi
1x noćenje s doručkom u ekonomskoj sobi
Neograničeno kupanje u bazenima s termalnom vodom
Pitka kura mineralnom vodom bogatom CO2
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna prethodna rezervacija telefonom

144,991.092,43Kn

1x noćenje s doručkom u ekonomskoj sobi
Svečana večera od 5 slijedova uz vinsku pratnju
Neograničeno kupanje u bazenima s termalnom vodom
Pitka kura mineralnom vodom bogatom CO2
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna prethodna rezervacija telefonom

239,991.808,20Kn

Pretplatite se