Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Hotel Terme Banovci

Potpuni odmak od svakodnevnog života usred prlekijske ravnice

Zeleni gaj u Termama Banovci manji je hotel ili hotelsko naselje usred ravnica Prlekije koje nudi udoban smještaj, izvrsnu kuhinju i razne usluge opuštanja. Dio je termalnih toplica Banovci koje se mogu pohvaliti velikim kompleksom vanjskih i unutarnjih termalnih bazena na 2.000 m² i wellness centrom sa širokim spektrom tretmana, kupki i sauna. Prepustite se melodičnom lokalnom narječju i uživajte u potpunom odmaku od svakodnevnog života.
Banovci 1a, 9241 Veržej, Slovenija
+386 02 513 14 40
Više o ponudi

Hotel ili hotelsko naselje Zeleni gaj nalazi se usred prlekijske ravnice, samo 5 minuta vožnje od centra Veržeja i nudi sve za potpuno opuštanje. Od ugodne klimatizirane sobe s balkonom do hotelskog restorana i termalnih bazena dijeli vas samo nekoliko koraka. Hotel također nudi prlekijski svijet sauni i rustikalne kupke.

Zeleni gaj dio je termalnih toplica Banovci, a nudi veliki kompleks otvorenih i zatvorenih termalnih bazena na 2.000 m² i wellness centar sa širokim spektrom tretmana, kupki i sauna. Djeca se mogu igrati u vodenom parku ili na mnogim igralištima koja uključuju stolni tenis i kuglanje.

U našoj ponudi dobivate jedno ili dva noćenja s uključenim kupanjem, saunom i ostalim uslugama za zabavu i opuštanje. Prepustite se melodičnom lokalnom narječju i uživajte u potpunom odmaku od svakodnevnog života.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s dorućkom + neograničeno kupanje (na dan dolaska i odlaska) +20% popusta na posebnu kupku i masažu cijelog tijela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s polupansionom + šampanjac dobrodošlice + neograničeno kupanje (na dan dolaska i odlaska) + jednokratan ulaz u svijet sauni do 15h + razgled pčelarstva Tigeli + najam bicikala (3h) + 20% popusta na posebnu kupku i masažu cijelog tijela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom + anđeoska kupka s pjenušcem i voćem + jednokratan ulazaku svijet saune do 15h + posjet pčelarstvu Tigeli + najam bicikala (3h) + 20% popusta na masažu cijelog tijela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate masažu lica i dekoltea (20min) ILI polovičnu masažu tijela (20min) ILI piling lica (10min) ILI medeno-mliječnu njegu ruku/stopala (30min) ILI vinoterapiju ruku/stopala (20min) ILI ulazak u bazene i saune. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili mailom.
hotel
jakuzzi
klima
lijepa priroda
masaža
plivanje
prenoćište
sauna
televizija
wellness
wi-fi
Noćenje s dorućkom
Neograničeno kupanje (na dan dolaska i odlaska)
20% popusta na posebnu kupku i masažu cijelog tijela
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Noćenje s polupansionom
Šampanjac dobrodošlice
Neograničeno kupanje (na dan dolaska i odlaska)
Jednokratan ulaz u svijet sauni do 15h
Razgled pčelarstva Tigeli
Najam bicikala (3h)
20% popusta na posebnu kupku i masažu cijelog tijela
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Dva noćenja s doručkom
Anđeoska kupka s pjenušcem i voćem
Jednokratan ulazaku svijet saune do 15h
Posjet pčelarstvu Tigeli
Najam bicikala (3h)
20% popusta na masažu cijelog tijela
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

Masaža lica i dekoltea (20min) ILI polovična masaža tijela (20min) ILI piling lica (10min) ILI medeno-mliječna njega ruku/stopala (30min) ILI vinoterapija ruku/stopala (20min) ILI ulazak u bazene i saune
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se