Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Hotel Villa Kapetanović

Prava mala hedonistička oaza

Zapanjujuća panorama Učke i beskrajnog plavetnila mora između kojih se smjestio niz primorskih mjesta, oduševljava i nizom izuzetnih detalja kao i jedinstvena cjelina. Villa Kapetanović smještenaje iznad živopisnog Voloskog i zato je pravo mjesto za potragu prirodnih dragulja. Ovo je prava  mala hedonistička oaza. Ugodan ambijent i usluga koja će Vas razmaziti te spektakularan pogled sa svih terasa na Kvarner s otocima ostat će u Vašem nezaboravnom sjećanju.
Nova cesta 12a, 51410 Opatija
01 4572 288
Više o ponudi

Ljepota je u detaljima. Opatijska rivijera kao da istovremeno potvrđuje i opovrgava ovu tvrdnju. Zapanjujuća panorama Učke i beskrajnog plavetnila mora između kojih se smjestio niz primorskih mjesta, oduševljava i nizom izuzetnih detalja kao i jedinstvena cjelina. Upravo poput bezbroj savršenih kristala koji tvore dragulj-istovremeno malen i velik ali sigurno jedinstven. Jedna od najljepših stvari zasigurno je otkrivanje pojedinih detalja koji tvore savršenu cjelinu. Villa Kapetanović smještena upravo iznad živopisnog Voloskog pravo je mjesto za takvu potragu. Ovo je prava  mala hedonistička oaza. Ugodan ambijent i usluga koja će Vas razmaziti te spektakularan pogled sa svih terasa na Kvarner s otocima ostat će u Vašem nezaboravnom sjećanju.

U ponudi našeg poklon-paketa dobivate 1 noćenje u predivnom objektu Villa Kapetanović s doručkom za dvije osobe, uz to možete uživati u relaksirajućem wellnessu objekta.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 1 noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 15.05. do 10. mjeseca
hotel
panorama
restoran
terasa
wellness
1x noćenje s doručkom u Superior sobi pogled more
120 min. Spa zone uz rezervaciju
Boca pjenušca u sobi, parking u garaži
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 15.05. do 10. mjeseca i za novogodišnje praznike
Rezervacije 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se