Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Hotel Vrata Krke Hotel Vrata Krke Hotel Vrata Krke Hotel Vrata Krke Hotel Vrata Krke

Hotel Vrata Krke

Hotel Vrata Krke idealna je lokacija u prirodi smješten na glavnom ulazu u Nacionalni park Krka u Lozovcu s koje brzo i jednostavno stignete do drugih Nacionalnih parkova poput Paklenice, Plitvica, Kornata, kao i Parkove prirode, gradove Šibenik, Trogir, Zadar, Split, obiđite top destinacije uz more i upoznajte čari Dalmatinske zagore. Nitko nije tako blizu zbivanjima, a tako daleko od gradske vreve!
Lozovac 2e, 22221 Šibenik, Hrvatska
+385 22 778 092
Više o ponudi

Hotel Vrata Krke slikovito smješten na glavnom ulazu u Nacionalni park Krka u Lozovcu, hotel Vrata Krke uređen je drvenim i kamenim elementima i okružen je netaknutom prirodom. Opustite se u svojoj moderno opremljenoj sobi, uređenoj u dalmatinskom stilu. Posjetite zadivljujuće slapove rijeke Krke. Opustite se i napunite baterije uživajući u uslugama visoke kvalitete.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • Poklon paket Čarobni odmor sadrži: 1x noćenje s doručkom u Standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, neograičen pristup unutrašnjem grijanom bazenu i unutrašnjem grijanom hidromasažnom bazenu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • Poklon paket Najljepši trenutci u dvoje sadrži: 1x noćenje s doručkom u Standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, neograičen pristup unutrašnjem grijanom bazenu i unutrašnjem grijanom hidromasažnom bazenu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • Poklon paket Vikend iz snova sadrži: 1x noćenje s doručkom i večerom u Apartmanu za 2 osobe, neograničen pristup unutrašnjim bazenima i sauni (izbor finske i parne saune), 1x masaža od 1h (ili dvije od 30min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • Poklon paket Bogatstvo planina, sunca i mora sadrži: 1x noćenje s doručkom i večerom u Apartmanu za 2 osobe, neograničen pristup unutrašnjim bazenima i sauni (izbor finske i parne saune), 1x masaža od 1h (ili dvije od 30min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
hotel
klima
lijepa priroda
panorama
parking
wi-fi
1x noćenje s doručkom za 2 osobe
Pristup bazenu i hidrom. bazenu
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

1x noćenje s doručkom za 2 osobe
Pristup bazenu i hidrom. bazenu
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

1x noćenje s doručkom i večerom
u Apartmanu za 2 osobe
1x masaža od 1h

239,99

1x noćenje s doručkom i večerom
u Apartmanu za 2 osobe
1x masaža od 1h

239,99

Pretplatite se