Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Jezična akademija

Naučite komunicirati na stranom jeziku

Akademija jezika moderna je škola jezika koja nudi upis na tečajeve jezika tijekom cijele godine. Nastavnici će vam pomoći da govorite u nastavi, a mrežni materijal u učionici pomoći će vam s gramatikom i vokabularom. Osnovali su ju mladi entuzijasti koji su uvjereni da je danas potrebno širiti znanje o jezicima za budućnost.
Valjhunova 11, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 70 795 792
Više o ponudi

Akademiju jezika osnovali su mladi entuzijasti koji su uvjereni da je sada više nego ikad potrebno širiti znanje o jezicima. Kako bi ljudima omogućili kvalitetan, ali vrlo povoljan pristup jezičnom napredovanju, razvili su inovativni sustav pretplate koji omogućava optimizaciju poslovanja i vjerovatno će biti najpovoljnije rješenje za njihove studente na tržištu. U skladu sa suvremenim trendovima i inovativnim pristupima podučavanju stranih jezika, razvili su hibridnu metodu učenja koja povezuje rad u učionici s online učenjem i uključuje elemente vrhunskih didaktičkih metoda i pristupa. To uključuje super učenje, obraćanje različitim vrstama polaznika prema VAKOG sustavu (vizualni, slušni, kinestetički, olfaktorni, gustatorni tip), učenje kroz didaktiku i igranje uloga, neurolingvističko programiranje.

U našoj ponudi možete birati između pojedinog tečaja stranih jezika po vašem izboru, jednosatnog tečaja s kvalificiranim nastavnikom na lokaciji po vašem izboru i mjesečnog, 12-satnog tečaja jezika na jednoj od 14 lokacija u Sloveniji.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate pojedinačni tečaj stranih jezika po vašem izboru, 1 sat s kvalificiranim učiteljem na mjestu po vašem izboru i prema rasporedu koji ste dogovorili. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate dednomjesečni 12-satni tečaj jezika na jednoj od 14 lokacija u Sloveniji. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

 Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Ponuda poklon-paketa Oaza zdravlja i ljepote vrijedi za sve redovne skupine jezičnih tečajeva.
djeca
internet-link
klima
Pojedinačni tečaj stranih jezika po vašem izboru, 1 sat s kvalificiranim učiteljem na mjestu po vašem izboru i prema rasporedu koji ste postavili
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 2 dana prije

185.00Kn

Jednomjesečni 12-satni tečaj jezika na jednoj od 14 lokacija u Sloveniji
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 2 dana prije
Poklon bon vrijedi za sve redovne grupe jezičnih tečajeva

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se