Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Kajak kanu klub Ljubljana

Spustite se kajakom po Ljubljanici

Upoznajte Ljubljanu iz druge perspektive uz vožnju kanuom po Ljubljanici s vodičem iz Kajak kanu kluba Ljubljana. Isprobajte sport kojem popularnost raste, na što ukazuje i velik broj sudionika u triatlonu i maratonu s kajacima. Kajak kanu klub namijenjen je svima koji Ljubljanu i Ljubljanicu žele doživjeti iz novog kuta te istovremeno naučiti upravljati kajakom ili kanuom. Klub ima jednu od najdužih tradicija u gradu. Sve se veći broj sudionika uključuje u program učenja i pokazuje zanimanje za vježbanje upravljanja kajakom. U ponudi su osnove vožnje kajaka i redovito vježbanje pod stručnim vodstvom. Svi tečajevi i redovita vježba odvijaju se u Kajak kanu klubu u Ljubljani.
Livada 31, 1000 Ljubljana, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Za sve koji žele Ljubljanicu upoznati iz novog kuta, a usto žele naučiti voziti kajak ili kanu, Kajak kanu klub Ljubljana pravi je izbor za vas!

Kajaking postaje sve prepoznatiji oblik rekreacije. Porast interesa za takav sport možemo povezati s porastom broja kajakaških maratona, triatlona i drugih popularnih sportova. Cilj programa je učenje osnovnih kajakaških poteza i ostalih radnji pod stručnim vodstvom.

Sadržaj tečaja uključuje sljedeće usluge: osnovne informacije o opremi za kajak, ulazak i izlazak s plovila, osnovno okretanje naprijed-nazad, osnovne krivulje okretanja i vođenja broda, osnove sigurnosti i spašavanja u kajaku. Sve usluge vezane su uz veslanje na mirnim vodama.

djeca
lijepa priroda
panorama
piknik
skupine
sportski centar
2 sata vožnje kanuom po rijeci Ljubljanici
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

44,99338,98Kn

5 sati tečaja kajaka na rijeci Ljubljanici
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se