Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Kitesurfing klub KiteLife

Surfanje uz padobran za svakoga na zadivljujućim lokacijama

U kiteboardingu kiteboarder stoji na dasci, a padobran ga pomoću energije vjetra vuče po vodi. Okušajte se u ovoj ugodnoj aktivnosti. Uvijek nasmiješeni i kvalificirani instruktori naučit će vas svim osnovama kite vožnje. Uz njih ćete brzo napredovati, a postoji i mogućnost nadogradnje znanja te će vas rado savjetovati ako kupujete rabljenu opremu. Za one koji vole kombinirati opuštanje i sport, ovo je idealna prilika!
Vinjole 36 a, 6320 Portorož, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

KiteLife škola kitesurfinga pravo je mjesto za ljubitelje adrenalina! Kvalificirani i uvijek nasmijani instruktori poučavaju vas svim osnovama upravljanja i vožnje kiteovima. Osiguravaju vam brz napredak i sposobnost nadogradnje znanja, kao i pružanje savjeta i otkup stare opreme.

Osim što ćete naučiti kitesurfati, moći ćete putovati do raznih destinacija u egzotičnim mjestima s mekom pješčanom plažom i nebesko plavom vodom koja dopire do koljena i nudi idealne uvjete za učenje. Uživat ćete u toploj i sunčanoj klimi, dobrom društvu, dobroj hrani, novim cirkusima, raznim animacijama i zabavama.

Za one koji vole kombinirati opuštanje i sportske aktivnosti, ovo je idealna prilika za aktivan odmor, a najmlađi su pozvani u KiteLife malu školu kitesurfinga.

Sport kitesurfing, također poznat kao kiteboarding, uključuje zmaja (power kite) koji kiteboardera povlači duž vode. Kiteboarder stoji na kiteboardu ili dasci za surfanje.

KiteLife je zahvaljujući stečenom iskustvu i brojnim testiranjima pomno odabrao kite opremu koja se pokazala najprikladnijom u svim područjima.

djeca
lijepa priroda
panorama
parking
plaža
skupine
sportski centar
Tečaj kitesurfinga na slovenskoj obali
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed preko on-line prijavnice

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se