Kanuing i škola bućkanja Stara Lonja

Sportske atrakcije prirodnih ljepota rijeke Lonje

Dođite u srce Lonjskog polja u etno selo Stara Lonja, koje se nalazi u selu Lonji, i uživajte u netaknutoj prirodi, tišini hrastovih šuma, čistom zraku, kreketu žaba i pjevu ptica. Dođite i budite opet ono što jeste, ono što ste nekada bili bez civilizacije, buke automobila, gradskih gužvi i nervoze. U okolici imate priliku šetati, voziti se biciklima, baviti se sportom na travnatom igralištu te istraživati prirodne i kulturne atrakcije.
Lonja 50, 44203 Gušće
00385 44 710 619
Više o ponudi

Etno selo Stara Lonja nalazi se u selu Lonji, u srcu Lonjskog polja. Udaljenost sela je 120 km od Zagreba, a 45 km od Siska. U davna vremena ondje je tekla rijeka Lonja i bilo je samo tridesetak kuća, a danas su kuće uređene za turizam. Stara Lonja bila je granica koja je dijelila Slavoniju od Provincijalne Hrvatske. Na nekim mjestima još su rupe od starih bunara kao sjećanje na život koji je počeo, trajao i stao u punom zamahu. Lonja je 1900. godine imala 727 stanovnika, a najviše ljudi živjelo je u Budžaku. Drvene kuće koje su još preživjele uređene su u svom autohtonom obliku i namještene su starinskim namještajem.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između škole bućkanja u trajanju od 2 dana u kojoj vam je osiguran sav potreban pribor i kanuinga u Lonjskom polju te kupanja na pješčanim plažama.

Uz ponudu u etno selu Stara Lonja možete noćiti u prekrasnim sobama, a udaljenost od civilizacije, mir, priroda, čist zrak, pjev ptica i buđenje u rosom okupanim jutrima samo je nekoliko razloga zbog kojih ćete poželjeti ostati. Na imanju i okolici možete šetati, voziti se biciklima, baviti se sportom na travnatom igralištu (mali nogomet, odbojka, badminton, košarka, starinsko kuglanje), unajmiti čamac na rijeci Savi i Staroj Savi, spremati jelo sami ili uz pomoć domaćina u starom sjeniku, koji je uređen kao ribolovište. Lonjsko polje je mjesto za raznovrsne izlete i obilazak brojnih prirodnih i kulturnih atrakcija, biciklističkih ruta i pješačkih staza.

biciklistička-staza
lijepa priroda
nogomet
panorama
parking
plaža
plivanje
prenoćište
Škola bućkanja za 2 osobe
Lov soma na tradicionalan način
Trajanje tečaja 2 dana po 4 sata
Stručni vodič, čamac, pribor i oprema osigurani
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Piće dobrodošlice
Kanuing u Lonjskom polju
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se