Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Konjički klub Palomino

Dvije noge pokreću tijelo, četiri pokreću dušu...

Pustite konja da vam šapće na uho i udahnite u vaše srce. Klub se bavi školom jahanja, skakanjem i dresurnim jahanjem. Ima stručno osposobljeno osoblje za pružanje optimalnih uvjeta za vježbanje i trening. Na ranču imamo raznoliku ponudu konja. Pogodni su i za početnike i za sportaše.
Spodnje Gorje 111, 4247 Zgornje Gorje
00386 40 887 486
Više o ponudi

Škola jahanja Palomino nalazi se ispod sela Koritno, samo dobar kilometar od Bleda, gdje konji uz šumu i livade mogu uživati ​​u najprirodnijem načinu života. Bave se engleskim stilom vožnje . Škola jahanja pogodna je za djecu kao i za odrasle, za početnike ili napredne jahače te za vozače sa sportskim ambicijama ili rekreativce. Instruktori jahanja se stalno educiraju kako bi svoje znanje mogli prenijeti na svoje učenike. L možete polagati ispite Konjičkog saveza Slovenije Jahač 1 i 2, kao i natjecateljsku licencu za preskakanje prepreka i dresurno jahanje. Osim jahanja, vrlo je važno da jahači nauče brinuti se o konju, njegovati ga, uspostaviti s njim poseban odnos i osjećati odgovornost za te životinje.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate 1 sat jahanja ILI 1 sat jahanja ponija za dijete ILI poklon bon za trgovinu konjičkom opremom u vrijednosti paketa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 2 sata jahanja za 1 osobu ILI poklon bon za trgovinu konjičkom opremom u vrijednosti paketa.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2 sata jahanja za 2 osobe ILI poklon bon za trgovinu konjičkom opremom u vrijednosti paketa.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
internet-link
jahanje
lijepa priroda
panorama
parking
skupine
1 sat jahanja ILI 1 sat jahanja ponija za dijete
ILI poklon bon za trgovinu konjičkom opremom u vrijednosti paketa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99

2 sata jahanja za 1 osobu
ILI poklon bon za trgovinu konjičkom opremom u vrijednosti paketa
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

2 sata jahanja za 2 osobe
ILI poklon bon za trgovinu konjičkom opremom u vrijednosti paketa
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se