Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Kozmetički salon Caliope

Ispunite svoje snove i opustite se uz dodir profesionalaca.

Caliope kozmetički salon, otvoren je 2014. godine pod vodstvom Marijane Viboh, kozmetičarke s dugogodišnjim iskustvom u svijetu kozmetike. Salon se može pohvaliti brojnim ponudama, vrhunskim proizvodima i specijalnim tretmanima. U Caliope kozmetičkom salonu, pronaći ćete sve što je ženi potrebno kako bi zablistala u svom punom sjaju. Marijana Gašpert Viboh dodatnim educiranjem, novitetima iz kozmetike i wellnessa omogućuje klijenticama samo najbolje.
Frana Kesterčaneka 2B, 10000 Zagreb
+385 01 457 2288
Više o ponudi
Caliope kozmetički salon, otvoren je 2014. godine pod vodstvom Marijane Viboh, kozmetičarke s dugogodišnjim iskustvom u svijetu kozmetike. Osim klasične masaže, u ponudi je hot stone masaža, aromamasaža, depilacija, tretmani vakuumom, anticelulitni programi, limfna drenaža manualna i aparaturna, njega tijela i njega lica, Skeyndor program te jedinstveni u Hrvatskoj Indiba Activ ct9. Caliope od kozmetike koristi vrhunske proizvode iz linije Afrodita, Skenydor, Essensa Mediterana. Kroz godinu trudimo se uvoditi nove tretmane i prilagođavati se potrebama naših klijentica. U Caliope kozmetičkom salonu, pronaći ćete sve što je ženi potrebno kako bi zablistala u svom punom sjaju.
Marijana Gašpert Viboh, rođena 11.07.1987. u Zagrebu. Školu za kozmetičara završila je 2006.godine., te je Caliope kozmetički salon otvorila 2014. godine. Stekla je mnoga znanja i zvanja u svijetu kozmetike, kroz rad, iskustvo i dodatne edukacije poput Selvert thermal Switzerland diplome – L’Esprit du spa, Esensa Mediterana edukacija, certifikat za Aroma terapiju, lipo-detox tretmane kao i Miofascijalna relaksacija te Training certificate INDIBA aplikacije.
U našoj ponudi možete birati između Lift Firm serum njege lica, parcijalne Aroma masaže, anticelulitnog ultrazvuka, apartivne limfne drenaže, pellinga tijela, luxury spa tretmana bijelom čokoladom, doživljaja Japana (rituala zelenog čaja), parafina ruku i aromaterapije tijela.

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate Lift Firm serum njega lica u trajanju od 60 minuta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate parcijalnu Aroma masažu i anticelulitni ultrazvuk trajanju od 60 minuta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate apartivnu limfnu drenažu, pelling tijela i luxury spa tretman bijelom čokoladom u trajanju od 60 minuta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate doživljaj Japana – ritual zelenog čaja, parafin ruku i aromaterapiju tijela u trajanju od 60 minuta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije kozmetičkih tretmana.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
parking
Lift Firm serum njega lica
Trajanje tretmana: 60 minuta
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn

Parcijalna Aroma masaža
Anticelulitni ultrazvuk
Trajanje tretmana: 60 minuta
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn

Apartivna limfna drenaža
Pelling tijela
Luxury spa tretman bijelom čokoladom
Trajanje tretmana: 60 minuta
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn

Doživljaj Japana – ritual zelenog čaja
Parafin ruku
Aromaterapija tijela
Trajanje tretmana: 60 minuta
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989,00Kn

Pretplatite se