Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Kozmetika Malalan, Kranj

Napunite lice i tijelo novom, pozitivnom energijom

Salon ljepote Malalan nudi širok spektar usluga poput tretmana akni i problematične kože. Riješite se celulita uz pomoć anticelulitnih tretmana koji daju najbolje moguće rezultate. Uredite nokte manikurom i pedikurom te nanesite lak. Znanje studija temelji se na 20 godina iskustva. Uz stručno osoblje i profesionalni pristup pomoći će vam da izgledate i osjećate se savršeno.
Cesta Jaka Platiše 19, 4000 Kranj, Slovenija
+386 041 859 611
Više o ponudi

Znanja i vještine kozmetičkog studia Malalan temelje se na 20-godišnjem iskustvu osoblja koje se neprestano nadograđuje novim saznanjima iz područja kozmetike. Izvode različite tretmane njege lica i tijela, kao i učinkovite programe mršavljenja i anticelulitne programe. Osim toga, možete si priuštiti depilaciju vosakom, pedikuru, manikuru i šminku za sve prigode.

Njega lica pruža vašoj koži prirodnu, nježnu i učinkovitu zaštitu od negativnih utjecaja okoliša, dok je obnavlja i čisti od nečistoća. Vraća joj mekoću i ravnotežu, hrani je i obogaćuje. Posebna njega lica provodi se primjenom Ophito kiselina koje nisu fotoosjetljive i imaju pomlađujući učinak. Također uspješno liječe akne, a učinci su vidljivi nakon prvog tromjesečja.

Dijamantni piling je kontrolirani piling epiderme laserskim tretiranim dijamantnim vrhovima i vakuumom. Postupak uklanja mrtve stanice kože uz ubrzavanje mikrocirkulacije i obnavljanje kože. To joj sprječava prerano starenje i daje joj svjež, zdrav izgled.

Klasična pedikura je tretman obrezivanja nokta, uklanjanje tvrde kože i uklanjanje manjih nesavršenosti. Međutim, zahtjevna pedikura usredotočena je na određeno pitanje. Tipičan primjer je kurje oko i otisak na prstu kod kojeg klijent osjeća bol kad hoda.

U našoj ponudi možete izabrati između pedikure, klasične njege lica, posebnog Nostin dijamantnog pilinga, masaže leđa, depilacije voskom i manikure.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate pedikuru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate klasičnu njegu lica. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate posebnu njegu lica, dijamantni piling i masažu leđa ili depilaciju nogu ili manikuru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije kozmetičkih tretmana.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime i ručnike ako planirate posjećivati bazene.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
Bar-lokal
djeca
klima
masaža
wi-fi
Pedikura
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan ranije telefonom ili e-poštom

185.00Kn

Klasična njega lica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan ranije telefonom ili e-poštom

299.00Kn

Posebna njega, dijamantni piling i masaža leđa ili depilacija nogu ili manikura
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan ranije telefonom ili e-poštom

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se