Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Kozmetički salon Vivas

Posvetite se sebi i zaboravite na vanjski svijet

Kozmetički salon Vivas mjesto je gdje vrijeme prestaje i gdje u potpunosti zaboravljate na vanjski svijet. Tu ćete se u potpunosti posvetiti sebi. U ugodnom ambijentu možete uživati u jednoj od brojnih ponuđenih kozmetičkih usluga. Gosti se mogu opustiti uz razne vrste masaža koje se smatraju jednim od najstarijih oblika liječenja. Osoblje salona obavlja svoj rad sa zadovoljstvom i pokušava uspostaviti pravi i sveobuhvatan odnos s kupcem. Priuštite si opuštanje!
Dunajska cesta 399, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Kozmetički salon Vivas mjesto je gdje vrijeme prestaje i gdje u potpunosti zaboravljate na vanjski svijet. Tu ćete se u potpunosti posvetiti sebi. U ugodnom ambijentu možete uživati u jednoj od brojnih ponuđenih kozmetičkih usluga. Gosti se mogu opustiti uz razne vrste masaža koje se smatraju jednim od najstarijih oblika liječenja. Obavljaju svoj rad sa zadovoljstvom i pokušavaju uspostaviti pravi i sveobuhvatan odnos s kupcem. Priuštite si pravo opuštanje.

U ponudi naših paketa možete birati različite vrste tretmana. Odlučite želite li se opustiti i uživati u klasičnoj masaži, parcijalnoj ili anticelulitnoj. Trebate li oblikovanje tijela, u ponudi su kavitacija, limfna drenaža i body wrapping, a za predivan izgled odaberite manikuru, pedikuru ili pak ugradnju trepavica.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate anticelulitnu masažu (30 min) ILI parcijalnu masažu (30 min) ILI manikuru (45 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate body wrapping + strojnu limfnu drenažu (30 min) ILI klasičnu masažu s aromatičnim uljima (60 min) ILI Vivas pedikuru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate klasičnu masažu s aromatičnim uljima (60 min) za 2 osobe ILI kavitaciju + RF + body wrapping + strojnu limfnu drenažu. Vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate ekstenzije trepavica i prvi dodatak ILI paket masaža s aromatičnim uljima (3x 60 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 7 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
klima
masaža
parking
wellness
wi-fi
Anticelulitna masaža (30 min) ili parcijalna masaža (30 min) ili manikura (45 min)
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 2 dana telefonski

185.00Kn

Body wrapping + strojna limfna drenaža (30 min) ili klasična masaža s aromatičnim uljima (60 min) ili Vivas pedikura
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 2 dana telefonski

299.00Kn

Klasična masaža s aromatičnim uljima (60 min) za 2 osobe ili kavitacija + RF + Body wrapping + Strojna limfna drenaža
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 2 dana telefonski

599.00Kn

Ekstenzije trepavica i prvi dodatak ili paket masaža s aromatičnim uljima (3x 60 min)
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 2 dana telefonski

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se