Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Kozmetika Beauty World

Profesionalna šminka i vrhunska njega kože

Mariborski kozmetički Beauty World osnovala je iskusna vizažistica i kozmetičarka Ksenija Pehlič Simončič, koja je stručnjakinja za profesionalno šminkanje, savjetovanje i podučavanje šminke te njegu tijela i lica. Pod njezinim vodstvom možete naučiti tretmane za besprijekornu njegu lica, vrata, dekoltea i ruku. Pružajući vam punu masažu lica, prepustite se cjelovitom treningu opuštanja i opuštanja i osigurajte da vaša koža bude lijepa i blistava.
Ulica Moše Pijada 21b, 2000 Maribor, Slovenija
+386 040 209 961
Više o ponudi

Kozmetiku Beauty World, smještenu u Mariboru, osnovala je iskusna vizažistica i kozmetičarka Ksenija Pehlič Simončič, stručnjakinja za profesionalno šminkanje, savjetovanje i podučavanje šminke te njegu tijela i lica. U sklopu kozmetike Beauty World nudi šminku za sve prilike (za televiziju i fotografiranje), školu šminkanja (za pojedinca ili ekipu), profesionalni trening šminkanja i savjete o pravilnom šminkanju i korištenju šminke i kreme.

U području njege nudi njegu lica za normalnu i problematičnu kožu, njegu ruku (manikura), depilacija voskom i anticelulitni tretman te masažu lica koja aktivira limfne putove i potiče čišćenje. Među posebnim postupcima koje provodi su BDR stimulaciju kože, koja poboljšava elastičnost kože i smanjuje bore te stimulira kolagen i elastin, piling metodom i tehnologijom Micorpeel abrazije, koja čisti pore i potiče obnovu kože te upotrebu svjetla u boji Bioptron, što poboljšava mikrocirkulaciju, potiče stanične strukture kože i jača ljudski obrambeni sustav.

U našoj ponudi dobit ćete školu šminkanja i / ili osnovnu ili posebnu njegu lica. Osigurajte da vaša koža bude zdrava i blistava!

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate školu šminkanja (3 ujutro) ILI osnovnu njegu lica (1h). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate školu šminkanja (3h) i njegu lica i trepavica ILI + osnovnu njegu i masaža lica (1,5h). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate školu šminkanja (3h) i njegu obrva i trepavica (3h) za 2 osobe ILI posebna njega lica (2,5h) za 1 osobu.

 Korisni savjeti:

  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
wi-fi
Škola šminkanja (3 ujutro) ILI
Osnovna njega lica (1h)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana ranije

185.00Kn

Škola šminkanja (3h) i njega lica i trepavica ILI
Osnovna njega i masaža lica (1,5h)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Škola šminkanja (3h) i njega obrva i trepavica (3h) za 2 osobe ILI
Posebna njega lica (2,5h) za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se