Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Krav Maga Hrvatska

Praktična metoda borbe

Naučite kako izbjeći, spriječiti te razriješiti bilo koju vrstu nasilja ili napada. Na jedinstven i jednostavan način Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine te vještine zaštite drugih koje možete praktično upotrijebiti pod stresnim uvjetima. Krav Maga nastala je u Izraelu, a danas slovi za jednu od najpopularnijih borilačkih vještina, koju prakticiraju muškarci, ali i žene. Ako želite isprobati nešto novo, preporučujemo Krav Magu!
Kneza Domagoja 1, 10410 Velika Gorica
01 4572 288
Više o ponudi

Krav Maga obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada. Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja.

Krav Maga nastala je u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta. Metodu je osnovao Imi Lichtenfeld, a nastavili razvijati i modificirati Eyala Yanilov te vrhunski instruktori Internacionalne Krav Maga Federacije (International Krav Maga Federation – IKMF). IKMF su priznale i podržale Izraelske obrambene snage (IDF) i Sibata, a Krav Magu upotrebljavaju vojne snage, policijski odredi i tajne službe (CIA i FBI) iz cijeloga svijeta.

Krav Maga je horizontalan sistem, s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instinktivno, i praktično se može upotrijebiti pod stresnim uvjetima. Neke od važnijih komponenti Krav Mage su jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

klima
skupine
wi-fi
Mjesečna članarina za Krav Magu
Na jednoj od lokacija
Za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se