Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Premium partner
Smart partner

Kuća iluzija

Ako slika govori više od tisuću riječi, onda iluzija govori više od milijun!

U Hiši iluzij (Kući iluzija) vaša će osjetila biti stavljena na ozbiljnu kušnju, ali ćete se svakako zabaviti i puno naučiti. Očekuje vas više od 40 eksponata koji će vas potpuno zbuniti. Između ostalog, slikajte se u prostoriji koja prkosi zakonima gravitacije, počastite glavu svog prijatelja ručkom, zabavite se usred bijela dana u beskrajnoj disko sobi i samo za one najhrabrije – prošećite Vortex tunelom. Ništa nije onako kako se čini na prvi pogled. Jeste li spremni za nezaboravnu avanturu?
Kongresni trg 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 1 320 54 66
Više o ponudi

U Kući iluzija čeka vas više od 40 eksponata koji će vas potpuno zbuniti. Između ostalog, slikajte se u prostoriji koja prkosi zakonima gravitacije, počastite glavu svog prijatelja ručkom, zabavite se usred bijela dana u beskrajnoj disko sobi i samo za one najhrabrije – prošećite Vortex tunelom. Konačno, testirajte svoje sive stanice i strpljenje dok sastavljate naše nevjerojatne igre uma. Prepustite se potpuno novim iskustvima i zabavite se s prijateljima ili obitelji. Djeca apsolutno obožavaju svijet iluzija, ali on je i velika avantura za roditelje, parove, bake i djedove! Uvjerite se sami.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate odrasla Kombo ulaznicu s dvije slike, dječju Kombo ulaznica i poklon (mini zvijezda padalica).
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate obiteljsku Kombo ulaznicu s dvije slike i poklon (mini zvijezda padalica) ILI obiteljsku ulaznicu i dva poklona (križ, slagalica za helikopter).
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2x obiteljske Kombo ulaznice s četiri slike i dva poklona (ljubavni test, ninja labirint) ILI proslavu rođendana do 8 gostiju uz vodstvo i poklon (2 fleksibilne olovke) ILI obiteljsku Kombo ulaznicu s dvije slike, vođeni obilazak Kuće iluzija i darove (knjiga optičkih iluzija, som, mini zvijezda padalica).

Korisni savjeti:

  • Rezervacije su potrebne 7 dana unaprijed (za proslavu rođendana) na e-mail: [email protected].
animacija
djeca
internet-link
klima
skupine
wi-fi
Kombinirana karta za odrasle
Dječja Kombo ulaznica
2x slika
Poklon (mini zvijezda padalica)

29,99

Obiteljska Kombo ulaznica
2x slika, poklon (mini zvijezda padalica) ILI
Obiteljska ulaznica,
2x poklon (križ slagalica, slagalica s helikopterom)

44,99

2x obiteljska Kombo ulaznica
4x slika, 2x poklon (ljubavni test + ninja labirint) ILI
Proslava rođendana za do 8 gostiju uz vodstvo
Poklon (2 fleksibilne olovke) ILI
Obiteljska Kombo ulaznica
2x slika
Obilazak Kuće iluzija s vodičem
3x poklon (knjiga optičkih iluzija, som, mini zvijezda padalica)

89,99

Pretplatite se