Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
AKCIJA 1+1B
Premium partner

Kuća ljepote, centar kozmetičke terapije Newu

Doživite novog sebe!

Centar kozmetičke terapije Newu u Ljubljani pruža svojim klijentima širok spektar usluga i beauty tretmana. Najnovija tehnologija tretmana omogućit će vam potpun užitak, a ljubazno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se osjećate kao kod kuće. Newu je idealno mjesto ako želite makeover i dašak mladosti te ako želite svojem licu i tijelu dati potrebnu njegu i hidrataciju.
Peričeva ulica 17, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386/70 777 311
Više o ponudi

Kuća ljepote, centar kozmetičke terapije Newu, stvorena je kako bi svojim korisnicima pružila najnaprednije, najsigurnije i najučinkovitije usluge u području kozmetičke terapije. Osim toga klijentima želi ponuditi sveobuhvatne usluge ljepote uz najpoznatije kozmetičke preparate.

Sve usluge obavlja stručno osposobljen kadar koji stalno usavršava svoje znanje i tehnike u području kozmetičke industrije. Ugodan ambijent imat će opuštajući učinak, a osoblje će se pobrinuti da vaši beauty rituali postanu pravi doživljaj.

U ponudi naših paketa možete birati između manikure s trajnim lakom, depiliranja, pedikure, oblikovanja obrva, makeup-radionice, večernjeg makeupa, LPG-a, klasične masaže ili svadbenog makeupa. Najnovija tehnologija tretmana omogućit će vam potpuni užitak, a ljubazno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se osjećate kao kod kuće. Newu je idealno mjesto ako želite makeover i dašak mladosti te svome licu i tijelu dati potrebnu njegu i hidrataciju.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate depilaciju (do koljena i bikini-zonu) ILI manikuru te trajni lak. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate kraljevsku spa-pedikuru ILI individualnu makeup-radionicu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate depilaciju i lipomasažu (LPG lica, LPG tijela i LPG Huber) ILI večernji makeup, umjetne trepavice MUD i oblikovanje obrva ILI masažu tijela 90 min + trening LPG Huber Motion Lab 30 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
parking
welness
wi-fi
Depilacija (do koljena i bikini-zona) ili manikura te trajni lak
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

Kraljevska SPA-pedikura ili individualna make-up radionica
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

1x (LPG lica, LPG tijela i LPG Huber) ili večernji make-up,
umjetne trepavice MUD i oblikovanje obrva ili
masaža tijela 90 min + trening LPG Huber Motion Lab 30 min,
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana ranije, telefonski

599.00Kn

Pretplatite se