Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Smart partner

Kuća u prirodi Zlatna Greda

Mjesto lišeno stresa zagubljeno u zelenom prostranstvu

Mjesto Zlatna Greda, lišeno stresa, žurbe i buke, koje nostalgično miriše na mirnija manje užurbana vremena, zaista postoji. Smjestilo se u srcu Kopačkog rita, u predivnoj Baranji, zagubljeno u zelenom prostranstvu. Zaveslajte kanuima i drvenim čamcima poplavnim šumama, kročite putovima divljači i iskušajte svoju spretnost na prvom adrenalinskom parku. Otkrijte skrovite kutke močvare, stare i zaboravljene gastronomske delicije.
Zlatna Greda 16, 31 328 Lug, Baranja
01 4572 288
Više o ponudi

Ekocentar Zlatna Greda destinacija je u srcu Kopačkog rita iz koje se ne želite vratiti u stvarnost. Samo 30 minuta vožnje od središta Osijeka, a opet miljama daleko od užurbanog gradskog života, smjestila se Kuća u prirodi Zlatna Greda – pomno osmišljen koncept koji pruža praktična iskustva suživota čovjeka i prirode. Idejni začetnik i upravitelj jest udruga Zeleni Osijek. Udruga osnovana 1995. u velikoj je mjeri svoje djelovanje usmjerila na zaštitu prirodnih i kulturnih resursa te održivi razvoj srednjeg Podunavlja. Danas se nalazi u sklopu NATURA 2000 područja uz Dunav i Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav. Svoje dugogodišnje iskustvo u provedbi ekoturističkih i edukativnih programa stjecali su godinama, a danas ih oplemenjuju inovativnim programima.

U ponudi naših poklon-paketa priuštite si noćenje s doručkom u prekrasnom ambijentu Zlatne Grede. Iskušajte svoju spretnost na prvom adrenalinskom parku u istočnoj Hrvatskoj te uz stručno vodstvo svladajte vertikalni izazov stijene za penjanje. Ovaj program uključuje obje razine adrenalinskog parka (3 m i 7 m visine), zip-line te stijenu za penjanje.

U sklopu kuće u prirodi nalazi se restoran Zlatna Greda, modernog i eko uređenog ambijenta. Pustaraški jelovnik ravnomjerno sadrži riblju, vegetarijansku i mesnu lepezu domaćih i svježe pripremljenih jela. Namirnice i proizvode biramo prvenstveno od lokalnog stanovništva Baranje, potičući ekoproizvodnju i male poduzetnike koji doprinose razvoju zajednice. Uz našu ponudu imate priliku stvoriti vlastitu galeriju programom hiking fotosafari ili ploviti kanuom po Dunavu i rukavcima osluškujući dinamiku živog svijeta oko sebe.

Što dobivate poklon-paketu?

  • U paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom u Zlatnoj Gredi i posjet adrenalinskom parku. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute

  • Ponudu je potrebno rezervirati najkasnije 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Rezervacija termina u danima vikenda.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
hotel
klima
prenoćište
restoran
terasa
wi-fi
Žar
1x noćenje s doručkom u Zlatnoj Gredi
Veliki adrenalinski program u parku
Rezervacija termina u danima vikenda
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00Kn

Pretplatite se