Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Magnetic Spa, Split

Visoki standardi i individualni pristup u vrhunskom spa-centru

Magnetic Spa centar u gradu Splitu nudi bogat raspon usluga, od kozmetičkih i medicinskih tretmana do solarija i frizerskih usluga – s individualnim pristupom. Stoga ne oklijevajte, nego posjetite Magnetic Spa centar i uvjerite se u profesionalnost i iskustvo osoblja zbog kojeg ćete se nakon izlaska osjećati osvježeni i preporođeni!
Poljička cesta 9, 21000 Split
091 6071 297, 021 540 700
Više o ponudi

Magnetic Spa centar već je 20 godina prepoznatljiv po svojoj bogatoj ponudi. Riječ je o kozmetičkom, pedikerskom i frizerskom salonu u Splitu koji klijentima nudi kozmetičke i medicinske tretmane, kao i pedikerske tretmane u vrhunskoj spa masažnoj kadi. U ponudi su također frizerske usluge, depilacije, manikure, umjetni gel-nokti, njega lica, tijela, ruku i nogu, šminkanje te trepavice – ekstenzije.

Magnetic Spa poznat je po ugodnoj i opuštenoj atmosferi te redovitom profesionalnom usavršavanju djelatnica. No najviše od svega poznat je po posebnoj pozornosti posvećenoj svakome klijentu. Svaki posjetitelj dobiva zaseban tretman, preparate, savjete i konzultaciju u skladu s vlastitim potrebama.

Osim što se u Magnetic Spa centru koriste isključivo preparati poznatih i provjerenih kuća kao što su Becos, Sotys, Maria Galland i Afrodita, Magnetic Spa centar prati i najnovije metode na području medicinske kozmetike, s posebnim naglaskom na klasične tretmane te posebne tretmane za uklanjanje celulita i mršavljenje.

Glavni cilj Magnetic Spa centra jest zadovoljstvo klijenata, koje se postiže zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, individualnom pristupu, visokim higijenskim standardima te fleksibilnosti u prilagodbi termina, zbog čega je ovaj centar u gradu Splitu pravo mjesto za vas!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate masažu tijela relax s eteričnim uljima (45 min) ILI Vacuslim tretman tijela. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate masažu tijela mirisnim svijećama (60 min) ILI pedikuru i manikuru s lakiranjem. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate tretman lica dijamantnom mikrodermoabrazijom ILI kavitaciju i presoterapiju ILI Vacuslim tijela (3 tretmana). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate Zerona green laser i presoterapiju ILI maderoterapiju tijela od 60 min 5 tretmana i presoterapiju ILI anti-age tretman lica i dijamantnu mikrodermu te masažu tijela 45 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
parking
romantično
wellness
wi-fi
Masaža tijela relax s eteričnim uljima (45 min)
ILI Vacuslim tretman tijela
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija unaprijed

29,99225,96Kn

Masaža tijela mirisnim svijećama (60 min)
ILI pedikura i manikura s lakiranjem
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Tretman lica dijamantnom mikrodermoabrazijom
ILI Vacuslim tijela (3 tretmana)
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija unaprijed

89,99678,03Kn

maderoterapija tijela od 60 min 5 tretmana i 1 presoterapija
ILI anti-age tretman lica i dijamantna mikroderma i masaža tijela 45 min
Vrijedi za 1 osobu / Rezervacija 3 dana

144,991.092,43Kn

Pretplatite se