Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
muzej Nikola Tesla muzej Nikola Tesla muzej Nikola Tesla muzej Nikola Tesla muzej Nikola Tesla

Muzej Nikola Tesla

Interpretacijsko-motivacijski centar Nikola Tesla Experience Center Karlovac posvećen je nenadmašnom znanstvenom umu kojem mnogi tepaju da je izumio 21. stoljeće. U muzeju možete upoznati životni put Tesle od odrastanja u malom ličkom mjestu, preko školovanja u Karlovcu gdje se zainteresirao za elektricitet zahvaljujući svom profesoru fizike Martinu Sekuliću, do odlaska u New York gdje stječe svjetsku slavu revolucionarnim izumima. Muzej je smješten na adresi Rakovac 6 do Gimnazije Karlovac, škole u kojoj je Tesla maturirao 1873. godine. Centar se prostire na gotovo 800 četvornih metara na tri etaže.
Rakovac ul 6, 47000 Karlovac, Hrvatska
+385 47 674 746
Više o ponudi

Uz pomoć ilustracija, animiranih i dokumentarno-igranih filmova, „tableta“, projekcija, misaonih igara otkrivate Teslinu životnu filozofiju, saznajete kako je došao do svojih najvećih izuma te doznajete više o osobama koje su ostavile neizbrisiv trag u njegovu životu.

Osim što možete istražiti Teslin um i saznati nešto novo o njegovu životu, možete se inspirirati njegovim radom i probuditi vlastitu kreativnost. Želja nam je da naučite nešto novo, a pritom se i dobro zabavite. Svaki od eksponata možete osjetiti – ili očima, ili ušima ili dodirom.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija (B) dobivate obiteljsku ulaznicu za muzej Nikole Tesle u Karlovcu koja uključuje ulaznicu za dva roditelja + dijete/djeca do 16 godina, uključuje suvenir po želji iz suvenirnice do 13 € i stručno vodstvo kroz postav.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 radna dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
wi-fi
Obiteljska ulaznica za muzej Nikole Tesle u Karlovcu
Uključuje ulaznicu za dva roditelja + dijete/djeca 16
Uključuje suvenir po želji iz suvenirnice do 13 eur
Stručno vodstvo kroz postav

29,99

Pretplatite se