Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Studio Hara

Priuštite si ugodan tretman lica

Hara je yoga, massage & organic beauty studio smješten u samom centru Zagreba! Posljednjih 5 godina djelujemo sa željom da stvorimo toplu atmosferu u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće, uživati u našoj ponudi masaža, beauty tretmana i vježbati yogu pod vodstvom certificiranih terapeuta i učitelja. Naglasak našeg rada je na visokoprofesionalnoj usluzi, individualnom pristupu i brizi za svakog klijenta. Naš tim se sastoji od educiranih terapeuta koji svoj posao žive i rade 10, 15, 20 godina.
Vodnikova 17, 10000 Zagreb
01 457 2288
Više o ponudi

U Hari tretmanima lica daju posebnu važnost. Analizom kože, prije samog tretmana, utvrđuju tip i trenutno stanje na površini i u dubljim slojevima, nakon čega izrađuju vlastitu 100% prirodnu kozmetiku, koristeći isključivo hladno prešana biljna ulja, certificirane hidrolate i najfinija eterična ulja. Proizvode rade na dnevnoj bazi, za svaki tretman posebno, te na taj naćin održavaju njihovu maksimalnu svježinu.

Poznata od davnina u mnogim kulturama, masaža se oduvijek koristila u terapijske svrhe i bila jedan od alata koji pomaže u očuvanju zdravlja. Današnji način života i užurbanost uvelike utječe na opče stanje pojedinca,a da bi sačuvali balans duha i tijela, masaža je svakako dobar izbor.

Prate tradicionalan put ashtanga vinyasa yoge, pa su tako njihovi satovi spoj fizičkih položaja (asana), tehnika disanja (pranajama) i tehnika jogijskog opuštanja (yoga nidra).

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate facial cupping therapy (30 min). Vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate hot stone masažu. Vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate hara skin test kože lica, hara skin test, hara holistic + balancing head masaža. Vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate  Hara rejuvenating facial, coconut ritual, nutritious hand ritual, delight foot ritual. Vrijedi za jednu osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije kozmetičkih tretmana.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
masaža
parking
sauna
wi-fi
Facial cupping therapy (30 min)
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00Kn

Hot Stone Masaža (60 min)
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Hara skin test, Hara holistic facial (90-120 min), Balancing head masaža (30 min)
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

Hara rejuvenating facial (50 min), Coconut ritual (80 min), Nutritious hand ritual (45 min), Delight foot ritual (45 min)
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se