Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Deep Blue kozmetički salon

Vaša oaza za opuštanje

U toplom ambijentu kozmetičkog salona DEEP BLUE dočekat će Vas vedar tim iskusnih kozmetičarki i wellness terapeuta. Konstantno ulaganje u znanje i prema najnovijim istraživanjima, DEEP BLUE se ističe kao jedan od vodećih salona u Zadru po pitanju Body Sculpting-a tj. oblikovanja tijela drvenim elementima. Ponudu salona uključuje: anti-celulitni program, masaže, tretmane lica, depilacije, njegu ruku i stopala te trajni lak.
Bana Josipa Jelačića 10 D, 23000 Zadar
099 6200337
Više o ponudi

U toplom ambijentu kozmetičkog salona DEEP BLUE dočekati će Vas vedar i veseo tim mladih, ali iskusnih kozmetičarki i wellness terapeuta. Svoje znanje i iskustvo stekle su radom i edukacijama u poznatim kozmetičkim salonima, te luksuznim hotelima s 4 i 5 ***** u Hrvatskoj. Svojim ljubaznim i stručnim pristupom pokušati će pronaći rješenje za Vaše probleme, te Vam preporučiti kozmetičke usluge i preparate koji baš Vama najviše odgovaraju. U današnje vrijeme stresa i užurbanog načina života, priuštite sebi, a i Vama dragim osobama neki od opuštajućih tretmana.

U salonu DEEP BLUE možete isprobati i novu metodu za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita, inovativne voskove za toplu i hladnu depilaciju, skulpturni gel za produživanje noktiju, kao i Vacuslim detox tretman i maderoterapiju lica.

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate aroma masažu svijećom (50 min) ILI Vacuslim detox tretman – body wrapping (60 min) ILI Njega lica s masažom lica (50 min) ILI Piling i maderoterapija lica. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Masaža i wellness  dovbivate klasični tretman čišćenja lica i oxygen tretman (90 min) ILI Njegu ruku i stopala s trajnim lakom (120 min) ILI Masažu cijelog tijela (90 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote  Vacuslim detox tretman – body wrapping, masaža cijelog tijela drvenim elementima i limfna drenaža (150 min) ILI Oxygen tretman lica, vrata i dekoltea, te aromamasaža cijelog tijela (120 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • Korisni savjeti:

  • Prije korištenja saune izbjegavajte obroke kako ne biste dodatno opteretili krvni tok procesom probave.
  • Prije korištenja saune obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ne zaboravite ponijeti ručnik i kupaći kostim.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
klima
masaža
parking
romantično
wi-fi
Aroma masaža svijećom (50 min) ILI Vacuslim detox tretman – body wrapping (60 min) ILI Njega lica s masažom lica (50 min) ILI Piling i maderoterapija lica
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana prije

185.00Kn

Klasični tretman čišćenja lica i oxygen tretman (90 min) ILI Njega ruku i stopala s trajnim lakom (120 min) ILI Masaža cijelog tijela (90 min)
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana prije

299.00Kn

Vacuslim detox tretman – body wrapping, masaža cijelog tijela drvenim elementima i limfna drenaža (150 min) ILI Oxygen tretman lica, vrata i dekoltea, te aromamasaža cijelog tijela (120 min)
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana prije

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se