Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

No Stress centar

Zdrav stav za zdrav život

Djelatnici No Stress centra će osim stručnosti s vama podijeliti i radost kretanja, okupljanja i istraživanja. Sobe su uređene tako da uvijek budete u dobrom raspoloženju, čak i ako je vani kišno poslijepodne. Stručnost je uvijek popraćena osmijehom. Oni vjeruju u zdrave navike, navike sitnih i autentičnih odnosa. Oni vjeruju u zdravlje i kvalitetu života bez stresa. Oni su također mišljenja da je smijeh pola zdravlja.
Ulica Milana Majcna 41, 1000 Ljubljana, Slovenija
059 012 755
Više o ponudi

Djelatnici No Stress centra će osim stručnosti s vama podijeliti i radost kretanja, okupljanja i istraživanja. Sobe su uređene tako da uvijek budete u dobrom raspoloženju, čak i ako je vani kišno poslijepodne. Stručnost je uvijek popraćena osmijehom. Oni vjeruju u zdrave navike, navike sitnih i autentičnih odnosa. Oni vjeruju u zdravlje i kvalitetu života bez stresa. Također su mišljenja da je smijeh pola zdravlja.

Aerial trening prilika je svim znatiželjnicima da se upoznaju sa svijetom vježbanja u zraku ili s hamakom, što im omogućava širok raspon pozicija. Nakon prvog sata vježbanja savjetujte se o najprimjerenijem treningu zraka za vas. Zračni tečaj dizajniran je za svakoga tko se pridruži vježbanju sredinom godine i želi trenirati zračnu jogu ili zračnu akrobatiku. Tečaj se izvodi kao redovne vježbe, a nakon svakog sata znat ćete da ste puno učinili za svoje tijelo. Naučit ćete najvažnije elemente te kako ih izvesti samostalno i sigurno.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate 2 sata vježbi u zraku + fotografiju za sjećanje za 1 osobu (2 sata) ILI za 2 osobe koje dolaze zajedno (svaka po 1 sat vježbi).
  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate 2 sata vježbi u zraku + fotografiju za sjećanje za 1 osobu (2 sata) ILI za 2 osobe koje dolaze zajedno (svaka po 1 sat vježbi).

Korisni savjeti: 

  • Preporučujemo udobnu sportsku obuću i odjeću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
aerobik
fitness
grupne aktivnosti
joga
pilates
sportski centar
2 h vježbi u zraku + fotografija za sjećanje
Vrijedi za 1 osobu (2 h)
ILI za 2 osobe koje dolaze zajedno (svaka po 1 h vježbi)
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

2 h vježbi u zraku + fotografija za sjećanje
Vrijedi za 1 osobu (2 h)
ILI za 2 osobe koje dolaze zajedno (svaka po 1 h vježbi)
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se